Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Junior ingeniør til betonanalyser og eftersyn af anlægskonstruktioner

Vil du arbejde på de største og mest spændende drift- og vedligeholdsprojekter på anlægskonstruktioner i Skandinavien? Kan du levere et højt engagement? Og er din passion betonteknologi og -analyser samt ønsket om at skabe innovative løsninger til en bæredygtig fremtid? Så bliv en del af og skab fremtiden sammen med os!

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING FOR BROER OG ANLÆGSKONSTRUKTIONER I LYNGBY

I Broer og Anlægskonstruktioner bliver du en del af COWIs broenhed. Afdelingen består af 110 dygtige eksperter i Danmark. Vores ydelser omhandler hele broens livscyklus, fra planlægning og projektering til drift og renovering eller nedrivning, og vi er så privilegerede, at vores bedrifter omfatter nogle af verdens største broer.

EN STILLING, DER VIL DRIVE DIN UDVIKLING LÆNGERE

I denne stilling vil du være en del af vores hold af drift- og vedligeholdseksperter og arbejde tæt sammen med sektionslederen for drift og vedligehold, René Muff Thomsen. Din fornemste opgave på holdet vil være at skabe merværdi på dine projekter, og samtidig vil du få mulighed for at udvikle dig fagligt gennem broprojekter i Skandinavien. Projekterne indebærer eftersyn, tilstandsvurdering og projektering af vedligeholdsaktiviteter for anlægskonstruktioner. Et udpluk af vores projekter gælder blandt andre; Drift og vedligehold af Farøbroen, Mønbroen, Ny Lillebæltsbroen, Bytunnelerne i København samt større svenske og norske kabelbårne broer. Derudover skal vi i gang med et større betonrenoveringsprojekt på Langebro i København.

I dit daglige arbejde vil du blandt andet:

 • Udføre betonanalyser og test i vores materialelaboratorie
 • Udføre petrografiske analyser på både makro- og mikroniveau
 • Udføre eftersyn samt destruktive og ikke destruktive undersøgelser af broer
 • Udføre generaleftersyn af broer
 • Bidrage til bæredygtighed i Transportsektoren
 • Deltage i kundemøder og opbygge relationer til kunder og andre interessenter
 • Generelt bidrage til drift og vedligeholdsopgaver for broer og anlægskonstruktioner
 • COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund ved at fokusere på bæredygtighed og anvendelse af nye digitale muligheder i vores opgaveløsning. I samarbejde med din leder, udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer gennem arbejdet med vores danske og udenlandske projekter.

  DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

  Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

  Vi mener, at den rette person til stillingen er en ambitiøs holdspiller med gode samarbejdsevner, og som kan skabe gode relationer. Vi ser gerne, at du har en stor interesse for betonteknologi og eftersyn. Du sætter høje faglige standarder for dit arbejde og den rådgivning du leverer, ved at have ambitionen om at være blandt de bedste i branchen.

  Derudover har du:

 • Uddannelse som ingeniør eller konstruktør
 • 0-5 års erfaring med betonteknologi og eftersyn, men også gerne mere
 • Stærke kommunikationsfærdigheder på et skandinavisk sprog - skriftligt og mundtligt
 • HAR DU SPØRGSMÅL?

  Kontakt afdelingsleder, Mette Sloth, på tlf. +45 56401248/ mes@cowi.com eller sektionsleder René Muff Thomsen, på tlf. +45 56401715/ rmth@cowi.com

  SÅDAN ANSØGER DU

  Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.