Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Junior-ingeniør til COWIs vejsektion

Junior-ingeniør til s vejsektion

Vil du være med til at lykkes med vores portefølje af spændende vejprojekter? Kan du arbejde struktureret og skabe gode relationer til dine kolleger? Og er du ingeniør med 0-2 års erfaring, som ønsker at udbygge sit potentiale på et hold af dygtige fagspecialister? Så bliv en del af COWI, og ryk din karriere til næste niveau!

BLIV EN DEL AF VORES VEJAFDELING I LYNGBY
I afdelingen bliver du en del af COWIs infrastrukturenhed. Afdelingen tæller 50 af de bedste tekniske specialister og projektledere på området og omfatter vej-og anlægsingeniører samt landskabsarkitekter fordelt på Lyngby og Ringsted kontorerne. Vi leverer teknisk solide og økonomisk realiserbare løsninger, som understøtter en sammenhængende, fremtidssikret infrastruktur, der optimerer mobilitet og tager hensyn til klimabeskyttelse og vandhåndtering.
Du vil blive en del af vejsektionen i Lyngby i et team, hvor personlig og faglig udvikling er vigtige nøgleord. Åben og brugbar feedback vægtes højt og afdelingens ledelse er opmuntrende og engagerede i den enkeltes udvikling. Teamet består af 17 yngre såvel som erfarne ingeniører, som alle bidrager med faglig stolthed og til en god social kultur. 
Du vil hurtigt kunne mærke det tætte sammenhold og den sociale atmosfære hos teamets yngre ingeniører. Her deltager vi ofte i sociale arrangementer og hjælper hinanden på kryds og tværs. Du kan også møde andre yngre og nyuddannede ingeniører gennem Young Professionals-netværket, som bl.a. afholder sociale events og giver mulighed for sparring og spændende bekendskaber. 

EN STILLING, DER VIL DRIVE DIN UDVIKLING LÆNGERE
I denne stilling vil du være en del af vores hold af fagspecialister og arbejde tæt sammen med dine dygtige og engagerede kolleger. Din fornemste opgave på holdet vil være at udvikle dig gennem sparring og oplæring fra erfarne kolleger. Du vil blive lært op i vores projekteringsværktøjer og KS producedurer, samt blive klædt på til at håndtere kontakten til vores kolleger i Indien. 

I dit daglige arbejde vil du:

 • Indgå i tværfagligt samarbejde med andre fagområder, så som landinspektørerne, bane, bro, miljø og byggeri
 • Varetage projekteringsopgaver og herunder arbejde med 3D modellering
 • Få erfaring med og øge dit kendskab til Vejregler og øvrige projekteringstandarder
 • Få mulighed for at udøve fagtilsyn på egne projekter, sådan at du bliver en endnu bedre projekterende
 • Hjælpe projektlederen på spændende vejprojekter
 • Udarbejde mængdeopgørelser og bidrage til udarbejdelse af tilbudslister
 • Sparre med- og lære af dine kolleger, som er nogle af de bedste på området
 • Indgå i vores BIM arbejde og, hvis du har interessen for det, udvikle dig til en af vores BIM nøglemedarbejdere. 
 • Såfremt du har interesse for det, vil det også være en mulighed at arbejde med FN verdensmålene og bæredygtighed, samt hvordan dette kan indgå i projekterne.

  COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske projekter. 

  DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
  Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen. 
  Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller med en struktureret tilgang til sit arbejde og som formår at jonglere flere bolde i luften. Du er god til at skabe relationer til dine kolleger, trives i et uformelt arbejdsmiljø med smil og latter og har lyst til at lære af nogle af de bedste inden for fagområdet.


  Derudover har du:

 • Uddannelse som civil- eller diplomingenør
 • 0-2 års erfaring
 • Kendskab til projekteringsværktøjer
 • Gode kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk, både på skrift og i tale.
 • Kendskab til Microstation, OpenRoads etc. er en fordel, men ikke et krav.
 • HAR DU SPØRGSMÅL?
  Kontakt Head of Section i Vej og landskab, Dorte Petersen på tlf. +45 41760607.


  SÅDAN ANSØGER DU
  Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden. 

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.