Gem job

Junior IT assistent/koordinator søges til vores IT-afdeling i Kolding.

Vores butikker opdateres i øjeblikket med helt ny BC/LS Retail pos - vi har derfor brug for dig i vores afdeling.

Jobbet.

Med base i Kolding og reference til IT-chefen bliver din primære opgave at supportere vores butikker fordelt over hele landet. Du vil ligeledes få et medansvar for at forbinde butikkerne med vores digitale platforme via EDI fra vores leverandører og andre platforme. Vi arbejder i Business Central (BC) og LS Retail, så et kendskab hertil vil være en stor fordel, men ikke et krav. Vi vægter gå på mod, arbejdsmoral, struktur og nysgerrighed meget højt. Som person er du glad, udadvendt, selvstændig og kan arbejde fokuseret og ansvarsbevidst. Du har gode samarbejdsevner, er empatisk og kommunikativ, og leverer service på et højt niveau - også i en presset situation. Du trives i en hverdag med mange forskellige kunder og opgaver, og du er parat til at yde en ekstra indsats. Du bor eller vil bosætte dig i køreafstand fra Kolding (max. 45 minutters kørsel).

Vi forventer, at du har kendskab til IT-systemer, har let ved at lære nyt, og sætter en ære i at give den bedste support.

Lige nu arbejder vi bl.a. med: 

 • BC/LS Retail
 • Magento 2
 • EDI (EDIFACT)
 • Trimit Nav
 • Powerbi
 • Office 365

Vi kan tilbyde:

 • Fast spændende stilling med 37 timer/uge i en uformel organisation
 • Mulighed for at præge dit job
 • Et trygt arbejdsmiljø med frihed under ansvar
 • Faglig sparring med venlige og kompetente kolleger
 • God balance mellem dit arbejds- og privatliv

Ansøgning sendes til hr@mr.dk. Ansøgningsfrist er den 19. april 2021.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og ansættelsessamtaler afholdes løbende.

For yderlige spørgsmål kan du kontakte IT-chef Kennet Brodersen på: kb@mr.dk

 

Indkøbsforeningen af 1964 er en spændende arbejdsplads, hvor der aldrig er langt fra idé til beslutning. Du bliver en del af et hold på i alt 20 personer, som alle arbejder på kontoret i Kolding.

 

Indkøbsforeningen af 12964 Mr - Din Tøjmand er en landsdækkende kæde med i alt 109 inspirerende kvalitetsbutikker inden for herremode. Vi tilbyder et bredt sortiment af danske og udenlandske mærker og lægger vægt på et højt fagligt niveau og en professionel service i butikkerne og online.

Indkøbsforeningen af 1964 A.M.B.A. er driftsselskabet bag de selvstændigt ejede butikker. Foreningen blev etableret i 1964 af en gruppe driftige købmænd, der så store muligheder i fællesskabet. I april 2020 overtog Indkøbsforeningen af 1964 resterne af det konkursramte Dresspartner selskab og 40 butikker valgte at komme med over i foreningen og beholde Din Tøjmand logoet på facaden.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.