Gem job

Junior IT-proceskonsulenter

Junior IT-proceskonsulenter

Vil du kickstarte din karriere i en stor international organisation med et stort IT-setup og være med til at sikre standardiserede og optimerede produktions IT-systemer? Så er denne stilling som junior IT-proceskonsulent i Danish Crown Foods måske noget for dig. 

Vi har gennem mange år bygget en stabil platform for vores produktions IT-systemer og ønsker at sætte yderligere fokus på videreudviklingen af området - det er her du, som en af vores nye junior IT-proceskonsulenter, kommer ind i billedet.

I krydsfeltet mellem IT og forretning får du muligheden for at skabe synergi på tværs af 12 produktionslokationer i 4 lande, og bidrage til bedre produktionsvilkår. Det involverer alle IT-understøttede processer i Danish Crown Foods’ produktion - fra varemodtagelse til færdigvarelager, og fra opsamling og registrering af data på produktionslinjerne til opfølgning og kontrol i ERP-systemet. 

Du bliver en del af et team på 10 personer, som primært arbejder med udvikling og support af SAP og produktions IT-systemer, men også mere generel IT-support til hele organisationen. Du får her en god blanding af kollegaer med forskelligt erfaringsniveau, som alle gladeligt sparrer og videndeler med hinanden.

Du får mulighed for at arbejde med processer på tværs af lokationer og landegrænser
Da vi kontinuerligt optimerer vores produktionssystemer, har du sammen med dine kollegaer en vigtig rolle i at sikre standardisering af vores processer og systemer, samt dokumentere og udbrede best practice på tværs af produktionslokationerne i samarbejde med relevante interessenter.

Specifikt får du fokus på at:

 • Afklare forretningskrav og -udfordringer samt udarbejde kravspecifikationer sammen med forretningen 
 • Sparre med forretningen omkring processer, datastruktur og best practices 
 • Beskrive og evaluere eksisterende arbejdsprocedurer og vejledninger og identificere forbedringsområder 
 • Teste nye funktionaliteter og projektleverancer i samarbejde med forretningens superbrugere samt uddanne disse 
 • Sikre opfølgning og fremdrift på Danish Crown Foods IT-portefølje 
 • Udføre dagligdags supportopgaver.
 • Din daglige arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Randers, men der vil også være en del arbejdsdage på øvrige lokationer i Danmark og udlandet - både for at se de lokale fysiske forhold, men også for at diskutere og analysere de forretningsmæssige behov med den lokale forretningsledelse. 
  Desuden vil implementering og uddannelse af brugerne kræve tilstedeværelse på produktionsstederne under indkøringen.

  Kan du oversætte forretningsbehov til IT-processer?
  Du er sikkert nyuddannet eller på sidste del af din uddannelse som produktionsingeniør, en økonomisk uddannelse, eller cand.it og drømmer om at starte din karriere i en international organisation med mange udviklingsmuligheder. Vigtigst er det, at du brænder for at bruge dine analytiske evner og ved, hvordan IT kan skabe værdi for forretningen. 

  Har du allerede erfaring fra en produktionsvirksomhed, er det bare et ekstra plus men ikke et krav.

  Vi leder efter en struktureret og proaktiv kollega, der kan bevare overblikket i et komplekst system- og proceslandskab – og som kan oversætte forretningens behov til IT-processer samt skabe buy-in hos brugerne. Derudover ser vi gerne, at:

 • Du har lyst til at supportere, beskrive og forbedre arbejdsprocesser ved hjælp af IT-systemer
 • Du er teknisk interesseret 
 • Du ved, hvordan man yder en god support og hjælper brugere til at være selvhjulpne
 • Du er god til at kommunikere på skrift og i tale på dansk og engelsk. Kan du også begå dig på tysk vil det være en fordel.
 • Appetit på mere?
  Du er velkommen til at kontakte Director IT, Henrik Mark Mogensen på (+45) 20 40 43 04 for at høre mere om stillingen.

  Send din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer og indkalder kandidater løbende og tager opslaget ned, når de rette kandidater er fundet. 

  Tiltrædelse snarest muligt. 

  We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.