Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Junior konsulent / Mercer. Intet fast arbejdssted

(Intet fast arbejdssted), 1 stilling som Junior konsulent / Mercer.

Jobbet:

Med bopæl centralt i distriktet (Jylland/Fyn) vil du som konsulent/mercer få ansvaret for kundebesøg til eksisterende kunder.
Jobbet det er et fuldtids job består primært i at opbygge salgsudstillinger, varetrimning, vareopfyldning samt ordre optagelse i-pad og besøgsplanlægning i samarbejde med salgschefen.

Personprofil:

Du har erfaring fra lignende job og fra dagligvare- og/eller byggemarkeds-branchen. Du har gennemslagskraft. Du er resultatorienteret. Du er udadvendt. Du er kontaktskabende Du følger professionelt op på tingene. Du er butiks- eller handelsuddannet. Du har let ved at håndtere IT Systemer, som bruger, herunder (Office/Outlook osv.) Du er en god købmand Du sætter pris på kvalitet og service.

Vi tilbyder:

Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed, hvor din succes alene afhænger af din egen
Vi har gennem mere end 30 år specialiseret sig i produkter til hjemmet. Vi sælger og markedsfører produkterne gennem bl.a. detail- og dagligvare kæder i Danmark, Norden og Europa. Vi kan tilbyde total-løsninger ”shop-in-shop”- butiksindretninger, med henblik på optimalt salg og effektiv space optimering. Virksomhedens aktiviteter koordineres fra hovedkontoret med centrallager, logistik- og salgsafdeling, mens produktion foregår flere steder i verden.

Send din ansøgning og CV pr. e-mail til kepet@naestved.dk.

Kørekort
B


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her