Junior rekrutteringskonsulent med interesse for flybranchen søges til CAE i Kastrup

CAE søger dig som vil udvikles indenfor rekruttering og som ønsker at være en vigtig del af et større rekrutteringsprojekt som starter i januar/februar. Har du uddannelse i HR, psykologi eller lignende og kunne du tænke dig at arbejde i luftfartsindustrien og har du været i kontakt med rekruttering før? Ønsker du at vokse i jobbet som rekrutteringskonsulent? Søg denne spændende stilling med det samme!

INFO

På vegne af vores kunde CAE, leder Academic Work efter en junior rekrutteringskonsulent med start hurtigst muligt. Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor ansættes af Academic Work og arbejde som konsulent for CAE. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Der er tale om en projektansættelse frem til ca. slutningen af juni, hvor du kommer til at have stort eget ansvar for CAEs rekrutteringsprojekt.

CAE er en virksomhed som tilbyder uddannelsespakker af høj kvalitet, bl.a. pilottræning, uddannelser i simulatordrift og ydermere bidrager de med kompetenceudviklingen indenfor luftfartsindustrien

JOBOPGAVER

Som junior rekrutteringskonsulent for CAE kommer du til at arbejde med et større rekrutteringsprojekt. Du kommer til at arbejde selvstændigt med alle faser af rekrutteringsprocessen. Du bliver en del af et team, men forventes at kunne arbejde selvstændigt.

Arbejdsopgaver inkluderer:

 • Selektere og koordinere ansøgninger samt administration af ansøgningsmaterialet.
 • Gennemgå videointerview og testresultater.
 • Afholdelse af individuelle- og gruppeinterview samt have kundekontakt.
 • Tage referencer
 • Give førsteklasses service til kandidater

Stillingen indledes med en oplæringsperiode, hvor du vil blive oplært i rekrutteringssystemet og rekrutteringsprocessen.

Stillingen passer til dig som har interesse for og gerne erfaring med rekruttering fra et heltids- eller deltidsjob og vil gerne udvikles i rollen som junior rekrutteringskonsulent!

VI SØGER DIG, SOM

 • Har en uddannelse på kandidatniveau indenfor HR eller alternativt har opnået erfaring med rekruttering andre steder.
 • Har erfaring med service, da rollen skal gennemsyres af en serviceminded tilgang til alle du kommer i kontakt med
 • Er vant til administrative opgaver i forbindelse med rekruttering.
 • Har godt kendskab til engelsk, både mundtlig og skriftligt, da videointerview vil foregå på engelsk.

Vi ser helst at du har arbejdet med rekruttering som deltid eller fuldtidsarbejde tidligere og det er meriterende hvis du tidligere har arbejdet i luftfartsindustrien. Dette er dog ikke et krav.

Som person er du vant til at arbejde selvstændigt, da projektet kræver at du tager stort ansvar. For at trives i stillingen, skal du kunne lide at arbejde i et hurtigt tempo og være lidt frygtløs. Du har masser af gåpåmod, er professionel og synes det er sjovt at skulle møde en masse nye mennesker. Du er struktureret og god til at planlægge og organisere dit arbejde i løbet af en travl hverdag. Du er god til møde deadlines og har en høj kvalitet i dit arbejde. Endelig er det vigtigt, at du er omhyggelig og nyder det administrative arbejde, da en stor del af arbejdet vil være administrativt.

ANDEN INFORMATION

 • Start: Hurtigst muligt
 • Omgang: Heltid, Fra nu til slut juni 2018.
 • Arbejdstider: 8-16 (Nogle dage kan varierer lidt)
 • Sted: Københavns Lufthavn, Kastrup.
 • Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden.

Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til info@academicwork.dk. Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Vi gør opmærksomme på at opslag kan fjernes før eventuel ansøgningsfrist i det tilfælde at stillingen besættes.

Vi er ‘Home of the Young Professionals’. Vi tilbyder jobs til studenter samt dem der har op til 5 års arbejdserfaring. Gennem os kan du arbejde som konsulent på et specifikt projekt eller stilling hos en af vor kunder, eller du kan ansættes direkte hos en af vores kunder via os. Se mere på http://www.academicwork.dk.

Under din ansættelse hos Academic Work vil du have din egen dedikerede Consultant Manager som står til rådighed ved spørgsmål, understøtte din karriereudvikling og sikre dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads.

KUNDEINFORMATION

CAE is a global leader in providing comprehensive training solutions based on world-leading simulation technology and integrated training services. The company employs 8,000 people at more than 160 sites and training locations in 35 countries. Our vision is to be our customers' Partner of Choice and we take a long-term approach to customer relationships. We offer our civil aviation and defense and security customers a complete range of highly innovative product, service and training center solutions designed to help them meet their mission critical needs for safety, efficiency and readiness. We have the broadest training services network in the world and offer civil aviation, military and helicopter training services in 67 locations worldwide and train more than 120,000 civil and military crewmembers annually. CAE was founded in 1947 and is headquartered in Canada. With customers in more than 190 countries, CAE has the broadest global reach of any simulation and training equipment and services company on the market.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:4. januar 2018
Udløbsdato:19. januar 2018

Personalekonsulent til Center City i Socialforvaltningen

Center City

Har du en relevant uddannelse inden for HR-området, og vil du have et spændende arbejde med mange alsidige opgaver og inspirerende tværfagligt samarbejde? Så er det dig, vi søger til at styrke både det klassiske arbejde med HR-personalejura på vores...
Indrykket:13. december 2017
Udløbsdato:16. januar 2018

Personalekonsulent til vikarbureau i sundhedssektoren

CareLink A/S Valby

Frederiksberg
Er du vores nye kollega? Har du lyst til at arbejde i en af Danmarks mest fremtrædende virksomheder indenfor vikarservice og rekruttering i sundhedssektoren? Brænder du for at være den bedste i branchen og gøre en positiv indsats? Så er det dig, vi ...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:11. februar 2018

External Lecturer for the Graduate Diploma program (HD) in Innovation Management

Copenhagen Business School

Frederiksberg
A position as External Lecturer in the Graduate Diploma Program (HD) in Innovation Management at the Department of Innovation and Organizational Economics is available at the earliest possible date. The position is on a temporary part-time basis and...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Konsulent i læringsdesign

Copenhagen Business School

Frederiksberg
IndledningSom Læringsdesigner hos Teaching Learning på CBS medvirker du til at tænke og gentænke faglige forløb i form af fag og kurser på CBS uddannelser, der skal udvikles eller pædagogisk gentænkes, ofte i forbindelse med udvikling af blended lea...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. januar 2018

Teaching Instructor in Political Economy of Development

Copenhagen Business School

Frederiksberg
Department of Business and Politics (DBP) invites applications for 1 vacant position as Teaching Instructor in the course Political Economy of Development from February 1st 2018 and maximum of 3 years forward. The instructor will assist course teach...