Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende til JURA-team i Energistyrelsen

Brænder du for at prøve juraen af i praksis? Er du struktureret og grundig? Og har du interesse for offentlig ret, forvaltningsret og EU-ret?  
 
Så er et job som studentermedhjælper i HR & Jura måske noget for dig.  
 
Om jobbet 
Du bliver en del af et JURA-team på 8 jurister og 3 studenter, som yder juridisk rådgivning og sparring vedrørende offentligretlige, forvaltningsretlige og EU-retlige spørgsmål til Energistyrelsens faglige enheder og direktionen.  Vi varetager også tværgående juridiske opgaver, arbejder for videndeling og højnelse af de juridiske kvalifikationer i styrelsen og har en central rolle i implementeringen af EU’s statsstøtteregler på forsynings- og energiområdet.  
 
Du vil bl.a. komme til at arbejde med:  

 • Juridisk kildesøgning og udarbejdelse af udkast til notater. 
 • Udarbejdelse af lovbekendtgørelser. 
 • Bistand i forbindelse med lovteknik. 
 • Koordinering af høringer vedrørende lovstof fra andre ministerområder. 
 • EU-relaterede opgaver, herunder gennemgang af sagslister og notificering af nationale gennemførelsesforanstaltninger. 
 • Videndeling, herunder opdatering af interne vejledninger og intranet.
Vi tilbyder en spændende hverdag i en politisk organisation i rivende udvikling med gode kolleger, høj faglighed, engagement og et uformelt miljø. 
 
Om dig 
Vi forventer, at du:  
 • Har gode juridiske kvalifikationer og har afsluttet 2. årsprøve. 
 • Har interesse for og kendskab til offentlig ret, herunder forvaltningsret. 
 • Har gode formidlingsevner i skrift og tale og også gerne gode engelskkundskaber. 
 • Er struktureret og grundig. 
 • Har gode samarbejdsevner og en servicemindet tilgang. 
 
Om os 
Energistyrelsen har opgaver vedrørende energiproduktion, -forsyning og -forbrug samt indsatsen for at nedbringe CO2-udledningen. Styrelsen har desuden ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation. 
 
HR & Jura er en del af Center for Organisation, der har ansvaret for styrelsens stabsfunktioner med opgaver indenfor økonomi, styring, HR, rejser, IT, jura, EU-koordination, kommunikation, presse, service og direktions- og ledelsesbetjening. Centeret understøtter arbejdet med at indfri styrelsens strategiske mål. 
 
Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og har siden 28. juni 2015 været en styrelse under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. 
 
Energistyrelsen skal være et dynamisk kraftcenter for fremtidssikret udvikling og effektive løsninger på hele styrelsens ansvarsområde. Vi lægger stor vægt på værdiskabelse gennem faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde – internt såvel som med vores departement og eksterne partnere og interessenter. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og kan tilrettelægges med fleksibilitet i forhold til eksamen og undervisning. Ansættelse fra 1. marts 2018 eller snarest derefter.  
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fælles Overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK). 
 
Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner. 
 
Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til chefkonsulent Lene Juul Holter på tlf. 33 92 76 16.  
 
Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Ansøgning   
Du søger via http://www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest den 16. februar 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 8. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her