Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurastuderende til Teknik & Miljø

Ønsker du at afprøve din akademiske kunnen i praksis? Er du interesseret i forvaltningsret og er du god til at formidle jura på en letforståelig måde? Og har du lyst til at lære af og samarbejde med vores juridiske kontor i Jura, Økonomi & Politik? Så kan det være det er dig, vi søger. 
 
Om jobbet 
Team Jura yder juridisk rådgivning af høj kvalitet til vores direktør, chefer og ledere i Teknik & Miljø. Vi arbejder med at servicere og rådgive forvaltningen inden for det offentligretlige, aftaleretlige og inden for særlovgivningen, primært Natur, Miljø, Vej, Plan og Byggesag. Vi har fokus på, at vores rådgivning er løsningsorienteret og understøttende i forhold til forvaltningens opgaveløsninger.  
 
Som student vil dine opgaver være varierede og blandt andet bestå i at yde bistand til kontorets jurister i forbindelse med udarbejdelse af notater og udkast til afgørelser, konkret juridisk sagsbehandling, informationssøgning og varetagelse af indgående forespørgsler. 
 
Tiltrædelse 1. marts 2018. 
 
Vi forventer af dig 
Du er i gang med jurastudiet (stud.jur.) og har som minimum bestået 2. år. Det vil være en fordel, hvis du har eller har haft forvaltningsret. 
 
Vi forventer desuden, at du: 
  • interesserer dig for offentlig ret, 
  • har et højt fagligt niveau, 
  • har mod på og lyst til at lære og blive udfordret, 
  • kan formidle juridiske emner på en letforståelig måde, 
  • kan arbejde selvstændig og effektiv, 
  • indgår positivt og konstruktivt i professionelle relationer og samarbejder. 
 
Vi tilbyder dig 
Vi tilbyder et spændende studenterjob med faglige udfordringer i en afvekslende hverdag med god mulighed for faglig og personlig udvikling. Der vil være en god mulighed for at anvende teori i praksis og få erfaring med formidling af komplekst lovstof. Vi er kendetegnet ved at have et fagligt stærkt og dynamisk arbejdsmiljø med god indbyrdes sparring, højt til loftet og et godt socialt miljø. 
 
Ansættelsesvilkår 
Som udgangspunkt bliver du ansat til 10-15 timer om ugen, fordelt på 2-3 arbejdsdage. Der kan dog i kortere perioder – f.eks. i eksamensperioder – aftales andet. 
Du bliver ansat på løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn. 
 
Om os 
Vejle Kommune er i en rivende udvikling og oplever erhvervsmæssig vækst og positiv tilflytning til både Vejle by og den øvrige del af kommunen. I Teknik & Miljø insisterer vi på at være den centrale drivkraft i en målrettet udvikling af Vejle Kommune. Vi vil være borgernes, politikernes og erhvervslivets mest værdifulde samarbejdspartner.   
 
I forvaltningens tre stabe understøtter vi hele vores organisation. I Jura, Økonomi & Politik er vi 15 dedikerede ansatte med forskellig faglig baggrund, men alle med det fokus at skabe merværdi for vores organisation via faglighed og service.     
 
Flere oplysninger 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kst. afdelingsleder Sina Petersen på tlf. 76 81 24 48. 
 
Ansøgningsfrist 
Vi skal have din ansøgning senest 12. februar 2018. Vi har ansættelsessamtaler i uge 8. 
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her