Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk fuldmægtig til Kriminalforsorgen i Grønland (tidsbegrænset stilling)

Kriminalforsorgen i Grønland, Hovedkontoret, søger en juridisk medarbejder til en midlertidig stilling i 3 år med mulighed for forlængelse.

Du vil som hovedområde varetage alle former for klientsagsbehandling. Opgaverne løses med en betydelig grad af selvstændighed og i tæt samarbejde med Hovedkontorets specialister på de enkelte faglige områder samt direktionen. Andre arbejdsopgaver inkluderer rådgivning og vejledning i juridiske problemstillinger på det fuldbyrdelsesretlige område både internt i kriminalforsorgen men også i relation til eksterne samarbejdspartnere. Derudover vil opgaverne omfatte udarbejdelse af juridiske notater samt bidrag til besvarelse af spørgsmål fra Folketinget og Inatsisartut, Grønlands landsting. Juristen varetager også undervisning på uddannelsen af anstaltsbetjente. Hertil kommer medvirken ved udarbejdelse og vedligeholdelse af generelle retsforskrifter og retningslinjer vedrørende kriminalforsorgens faglige virksomhed.

Stillingen indgår i afdelingen for fuldbyrdelse og sikkerhed, hvor der i forvejen er ansat en jurist. Du vil referere til chefen for fuldbyrdelse og sikkerhed. Der er i det daglige et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Hovedkontoret og samarbejde med direktøren for Kriminalforsorgen i Grønland.

Kvalifikationer

Vi søger en kollega der:

  • Har en juridisk uddannelse, erfaring i juridisk sagsbehandling og ikke er bange for at træffe afgørelser.
  • Er selvstændig, ansvarsbevidst og trives i en alsidig hverdag.
  • Kan arbejde i en hverdag med flere kulturer og flere sprog.
Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 40 timer om ugen. Du ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomsten mellem staten og Djøf om juridiske kandidater og universitetsøkonomer mv. i statens tjeneste i Grønland.

Arbejdsstedet er Kriminalforsorgen i Grønland, Hovedkontoret, Aqqusinersuaq 4, 3900 Nuuk.

Tiltrædelse er 1. januar 2021 eller derefter.

Der vil blive anvist bolig efter de til enhver tid på stedet gældende regler. Der ydes fri- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning efter de til enhver tid for tjenestemænd i statens tjeneste i Grønland gældende regler, idet der dog vil blive ydet fri- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning ved udløbet af den tidsbegrænsede ansættelse. Efter hver 12 måneders ansættelse ydes du og din familie en feriefrirejse efter de regler, der til enhver tid gælder for tjenestemænd i statens tjeneste i Grønland.

Du ydes endvidere pr. 12 måneders ansættelse et ikke-pensionsgivende fratrædelsesbeløb på 4.735 kr. (grundbeløb niveau 1. april 1991).

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk fuldmægtig, Zakaria Saleh på telefon +299 34 75 04 eller chef for fuldbyrdelse og sikkerhed, Tina Dam, på telefon +299 34 75 02.

For yderligere oplysninger om Kriminalforsorgen i Grønland kan vi henvise til vores hjemmeside: www.krfo.gl.

Ansøgningen

Stillingen søges elektronisk via "Søg stillingen".

Ansøgning med cv, dokumentation for uddannelse og andet relevant materiale skal være modtaget senest mandag den 23. november 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 48 og 49.

Om Kriminalforsorgen i Grønland

Kriminalforsorgen i Grønland består af 6 anstalter i byerne Tasiilaq, Qaqortoq, Nuuk, Sisimiut, Aasiaat og Ilulissat. Derudover er der en afdeling for Kriminalforsorgen i Frihed med base i Nuuk. Hovedkontoret i Nuuk understøtter opgaveløsningen i alle underliggende institutioner og har derudover også en kontrol- og tilsynsfunktion. Hovedkontoret består af 3 afdelinger; afdelingen for HR & Ressourcer, afdelingen for fuldbyrdelse og sikkerhed samt afdelingen for Resocialisering. I praksis arbejdes der i udpræget grad på tværs af afdelingerne.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.