Juridisk konsulent til staben i Jobcenteret

Om jobbet

Brænder du for jura i en kommunal beskæftigelseskontekst? Og har du lyst til at styrke det juridiske grundlag i en organisation, der vil være blandt de bedste til at undersøtte uddannelse, beskæftigelse og livslang læring? Så er du måske vores nye juridiske konsulent til Staben i Jobcenter Kalundborg.

Med de høje ambitioner for beskæftigelsesområdet, udvider Staben i Jobcentret nu med en konsulent, der skal styrke det juridiske grundlag og sikre en høj, faglig kvalitet, som er helt afgørende for at lykkes med de strategiske og politiske indsatser.

Du bliver en del af en udviklingsdrevet organisation, som alle arbejder med samme drivkraft og formål om at skabe en afgørende forskel for kommunens borgere og virksomheder. Du indgår i et nyetableret team, som i dett+e år styrkes med tre nye konsulenter - alle med reference til arbejdsmarkeds­chefen.

Som ny juridisk konsulent i Staben får du i høj grad mulighed for at præge stillingens indhold. Vi forventer overordnet, at du byder ind med stærke kompetencer i forhold til at styrke det juridiske grundlag og udviklingspotentialerne på beskæftigelses­området. Hertil kommer opgaver såsom juridisk rådgivning og sparring,  implementering af nyt lovgivnings­grundlag samt gennemførsel af det revisions­mæssige ledelsestilsyn.

Se den fulde job- og personprofil på Genitors hjemmeside www.Genitor.dk

 

Din profil

Vi ser gerne, at du står på et velfunderet grundlag, herunder et solidt kendskab til de forvaltningsretlige regler samt dyb indsigt i lovgivningen på beskæftigelses- eller socialområdet – du kan dit juridiske håndværk. Du er en dygtig kommunikator og en skarp formidler med en god gennemslagskraft. Et samarbejde med dig er kendetegnet af dialog, åbenhed og nysgerrighed. Du er ambitiøs, mulighedsdrevet og har lyst til at engagere dig i  Jobcentrets fortsatte udviklingsproces.

 

Derfor skal du vælge os

Kalundborg Kommune tilbyder desuden gode muligheder for at tilrettelægge en fleksibel arbejdsdag, herunder hjemmearbejdsdage. Der er gode offentlige transportforbindelser og kun en transporttid på 50 min. fra eks. Roskilde og 1 time og 1 kvarter fra København i bil. Hør podcasten, når arbejdsmarkedschefen fortæller om sin måde at anvende transporttiden effektivt: https://www.podbean.com/eu/pb-kkkrs-f1545e

 

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

 

Hvis du vil vide mere

Læs mere om arbejdspladsen, opgaver og forventninger i en uddybende job- og personprofil på Genitors hjemmeside www.Genitor.dk. Yderligere oplysninger fa°s ved henvendelse til arbejdsmarkedschef Lasse Bjerregaard på sms 911 68735 eller mail lasse.bjerregaard@kalundborg.dk.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen udløber den 7. marts 2021.

Ansættelsesudvalget mødes den 11. marts 2021 og udvælger kandidater til første samtalerunde. Vi gennemfører første samtalerunde den 16. marts 2021 og anden samtalerunde den 25. marts 2021. De kandidater der går videre til 2. samtalen, skal udfylde en personlighedstest samt have en tilbagemelding på denne af HR.

Tiltrædelse: 1. maj 2021.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.