Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk leder

FAGLIGT STÆRK JURIDISK LEDER TIL RIGSHOSPITALET 
 
Til at lede Rigshospitalets syv jurister søger vi en fagligt stærk leder med kendskab til sundhedsvæsenet samt indgående erfaring med forvaltningsret, sundhedsret og persondataret  
 
Juristerne er en del af Sekretariat & Kommunikation på Rigshospitalet. Missionen er bistå det kliniske personale med kvalificeret, hurtig og løsningsorienteret service på det juridiske område.  
 
Vi forventer, at du har særdeles gode samarbejdsevner, organisatorisk forståelse og evner at finde løsninger på juridiske problemstillinger, der kan virke i praksis. Du skal fungere som sparringspartner og formidler i juridiske spørgsmål til sundhedsfagligt personale, forskere og samarbejdspartnere. Herudover rådgiver juristerne direktion, center- og klinikledelser i sager, hvor juraen ofte er ét af flere elementer i beslutningsgrundlaget.  
 
Om opgaverne 
Det juridiske område delt op i tre områder: 

  • Klagesager; patienterstatnings- og styrelsessager 
  • Sundhedsjura; sundhedsretlig rådgivning, håndtering af serviceklager, aktindsigt mv. 
  • Videnscenter for Dataanmeldelser; et nyoprettet videnscenter, der behandler alle Region Hovedstadens dataanmeldelser og databehandleraftale, herunder rådgivning af bl.a. forskere, der skal anmelde anvendelse af patientdata i forskningsprojekter.     
Du skal have flair og interesse for løbende at sikre den bedst mulige organisering af den juridiske service, herunder vil det være et ekstra plus hvis du har erfaring med lean- og forbedringsarbejde. Endvidere skal du bidrage til fastholdelse og udvikling af det juridiske team med plads til udvikling af den enkeltes kompetencer og respekt for de stærke fagligheder, medarbejderne besidder.  
 
Herudover skal du ved behov forberede de juridiske sager, der skal adresseres til direktionen, regionens koncernledelse eller lign. Dette før sig særligt gældende i forhold til det ny Videnscenter for Dataanmeldelser. 
 
Den nye juridiske leder skal have gode samarbejdsevner og kunne omsætte disse til at skabe og udbygge relationer, skabe netværk og være synlig i organisationen og i regionen. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Stillingen besættes på overenskomstvilkår som chefkonsulent og ud fra de aftaler, der er indgået mellem regionen og de relevante overenskomstmæssige parter. 
 
Praktiske oplysninger 
Er du interesseret i at søge stillingen, skal vi have din ansøgning vedlagt eksamensbevis og CV senest 19. februar 2018. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. april 2018. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan ske ved at kontakte stabschef Julie Relsted på julie.relsted@regionh.dk 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her