Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk studentermedhjælper søges til Afdelingen for Informationssikkerhed i Region Syddanmark

Ønsker du at koble din teoretiske viden om persondataloven med praksis? Trives du i et stærkt fagligt miljø og vil du være med til at understøtte IT-sikkerheden ift. behandlingen af persondata i Region Syddanmark? Så er det måske dig vi søger til en stilling som studentermedhjælp.  
 
Arbejdet med informationssikkerhed i Region Syddanmark hviler på et solidt fundament, men kravene til at sikre regionens data stiger i takt med, at flere og flere understøttes digitalt. Informationssikkerhed er derfor et væsentlig element i hverdagen for de ansatte i regionen og er højt på agendaen hos direktionen.  
Region Syddanmark søger en studentermedhjælper, som har lyst til at arbejde med informationssikkerhed - specielt i forhold til de problemstillinger, der udspringer i relation til sundhedsloven, persondataloven og persondataforordningen.  
 
Dine opgaver vil være, at:  

  • vedligeholde det fælles anmeldelsessystem til Datatilsynet
  • arbejde med databehandleraftaler
  • deltage i udarbejdelse og vedligeholdelse af retningslinjer inden for informationssikkerhed
  • sekretariatsbetjene, journalisere og foretage løbende sagsbehandling
 
Om dig  
Du er bachelor- eller kandidatstuderende på jurauddannelsen og har fra dit studie fået indsigt i et eller flere af følgende områder: persondataforordningen, persondataloven og/eller forvaltningsloven og/eller sundhedslovgivningen.  
 
Du har desuden en interesse i at arbejde i krydsfeltet mellem persondataret, IT, informationssikkerhed og forretning og du har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på dansk. Du skal desuden være villig til og have en interesse i at lære nyt.  
 
Om os  
Du bliver en del af Afdelingen for informationssikkerhed, der består af 9 højtkvalificerede medarbejdere. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau.  
Vi arbejder på tværs af sygehuse og enheder i hele regionen. De overordnede opgaver er at udarbejde og vedligeholde retningslinjer m.v. relateret til informationssikkerhed samt rådgive om den underliggende lovgivning og andre sikkerhedsaspekter. Derudover kontrollerer og vurderer afdelingen, at det aktuelle sikkerhedsniveau lever op til fastlagte standarder.  
 
Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?  
Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.  
 
Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, tæller i alt ca. 190 medarbejdere. Dertil kommer yderligere trehundrede IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.  
 
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug for at forbedre hverdagen for regionens medarbejdere til gavn for borgerne. Du tilbydes desuden et bredt arbejdsfelt inden for de nævnte områder og et job med en bred intern kontaktflade, hvor du blandt andet vil skulle samarbejde med kollegaer fra operationel sikkerhed og regionens sygehuse.  
 
Vi bestræber os altid på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi lægger også vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.  
 
Din ansøgning  
Send ansøgning, CV samt eksamenspapirer hurtigst muligt og senest den 4. marts 2018 via nedenstående link.  
 
Yderligere information  
Arbejdstiden er fleksibel og det forventes, at arbejdet vil være cirka 15 timer om ugen.  
Løn er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.  
 
Har du spørgsmål til stillingen kan du rette henvendelse til Jurist Troels Hjortebjerg Pedersen på telefon 4022 0253.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her