Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk studentermedhjælper til HR i Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs – du vil derfor komme til at møde studerende fra flere forskellige studieretninger, som f.eks. jura, statskundskab og økonomi.

Vi søger
En stud.jur. eller stud.merc.jur. med interesse for jura og HR. Vi forestiller os, at du som minimum har gennemført 2. år på bacheloruddannelsen og gerne har haft fag inden for arbejdsretten. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med HR-området.

Om jobbet
Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for HR-området. Opgaverne vil bl.a. vedrøre personalejura og personaleadministration, herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter, udkast til beslutningsnotater, informationssøgning og ad hoc opgaver, hvor du vil få en bred berøringsflade med HR-området. Derudover vil du komme til at behandle offentligretlige spørgsmål, aktindsigtssager og høringer fra andre ministerier mv.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og er i stand til at holde overblikket over mange forskellige opgaver. Du skal være i stand til at give en hånd med ved større som mindre opgaver og være parat til at yde en målrettet indsats som en del af vores team i en travl hverdag. Vi kan til gengæld tilbyde spændende opgaver, stort ansvar og et arbejdsklima præget af godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at ringe til HR-chef Erling Wulff eller specialkonsulent Kristoffer Addis, hvis du vil høre nærmere om jobbet. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning
Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest søndag den 22. april 2018. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, http://www.trm.dk.

Vi afholder samtaler løbende.

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her