Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk studentermedhjælper til Strategisk Indkøb og Leverandørstyring

Brænder du for at arbejde i en politisk drevet organisation? Har du interesse for forvaltnings-, aftale- og udbudsret, og vil du hjælpe os med en bred vifte af opgaver inden for it-udbud og kontrakter? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er et energisk og engageret team med fokus på samarbejde, faglig sparring og kompetent rådgivning i et komplekst krydsfelt mellem jura, it og forretning.

Udviklende opgaver og samarbejde med jurister i Strategisk Indkøb og Leverandørstyring (SILS)
Du bliver en del af et specialiseret team af udbudsjurister, som bistår og vejleder dig i din opgaveudførelse.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • udføre opgaver i forbindelse med vores store EU-udbud
  • skrive oplæg og give input til juridiske notater
  • varetage tværgående opgaver af administrativ karakter
  • yde juridisk bistand og rådgivning i brug af Skatteministeriets og SKIs rammeaftaler og dynamiske indkøbssystemer
  • vejlede og undervise i processen ved gennemførelse af miniudbud
  • løbende ad hoc opgaver for og i samarbejde med teamets jurister
Du er i gang med en videregående juridisk uddannelse
Som studentermedhjælper er din ugentlige arbejdstid 15-20 timer fordelt på 2-3 dage. Du er i gang med en videregående uddannelse på HA.jur., BA.jur. eller lignende. Det er væsentligt, at du har interesse for obligations- og aftaleret, forvaltningsret og udbudsret.

Som person motiveres du af at arbejde selvstændigt, og du har et stort drive. Du har fokus på kvalitet og har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du er udadvendt, har gode kommunikative evner og er velformuleret på dansk i skrift og tale. Det er vigtigt, at du formår at formidle budskaber klart og præcist i et let forståeligt sprog på tværs af fagligheder.

Strategisk Indkøb og Leverandørstyring
Vi er et kontor med fem faglige teams, og vores primære opgaver består i at understøtte strategisk forvaltning af opgaverne inden for indkøb, udbud og kontraktstyring. Vi er ansvarlige for at udarbejde kontraktparadigmer og gennemføre it-relaterede udbud og anskaffelser af høj kvalitet, for at understøtte den samfundskritiske opgavevaretagelse inden for Skatteministeriets område.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest 9. maj 2021. Spørgsmål besvares gerne af teamkoordinator Cindy Thorhauge på telefon 72 38 86 01.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Nybrovej 116, 2800 Konges Lyngby.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.