Juridiske fuldmægtige til Familieretskontoret i Aabenraa

Juridiske fuldmægtige til Familieretskontoret i

Statsforvaltningen Afdeling Aabenraa

 

Brænder du for at gøre en positiv forskel, og har du lyst til at arbejde i et kontor præget af høj faglighed? Så læs videre.

 
Vi søger dygtige jurister i Familieretskontoret i Statsforvaltningen Afdeling Aabenraa.

 

Ud over at være et traditionelt mødekontor forestår det familieretlige kontor i afdeling Aabenraa visitation og mødebooking af de familieretlige sager til hele landet. Stillingerne er placeret i visitationen.  

 

Arbejdsopgaver

 

Som juridisk fuldmægtig i Familieretskontoret skal du behandle sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Arbejdet i kontoret er præget af, at møder og telefonsamtaler foregår med personer i krise, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan håndtere konfliktsituationer.  

 

I visitationen bliver du en del af et team, som varetager den første kontakt til borgerne, når de henvender sig til Statsforvaltningen vedrørende forældremyndighed, bopæl og samvær. Du vil være med til at vurdere, hvordan sagerne bedst behandles samt varetage skriftlig sagsbehandling på området.

 

Visitationen er bindeleddet mellem borgerne og Statsforvaltningen i hele landet.  

 

Kvalifikationer

 

Vi lægger vægt på, at du er en dygtig jurist, og at du er indstillet på at arbejde i et dynamisk miljø. Visitationen er et kontor, hvor der stilles krav både til kvaliteten i afgørelserne og til den enkelte afgørelses sagsbehandlingstid.  

 

Du skal være personlig robust og konstruktiv i situationer præget af følelser, krisereaktioner og til tider højt konfliktniveau.  

Det er ligeledes afgørende, at du er god til at formulere dig klart og præcist.

 

Kendskab til området er en fordel, men ikke en betingelse.  

 

Vi tilbyder  

  • Et spændende job i et kontor præget af høj faglighed.  
  • Et arbejdsliv hvor ikke to dage er ens.  
  • Vi har flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.  
Ansættelsesvilkår  

 

Ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Du vil blive omfattet af overenskomsten for akademikere i staten. Arbejdsstedet vil være Statsforvaltningen Afdeling Aabenraa.  

 

Stillingerne er på fuld tid.

 

Yderligere oplysninger  

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Rosenkilde, tlf. 72 56 79 79 eller souschef Caroline Pinnerup, tlf. 72 56 81 37. Du kan også læse mere om Statsforvaltningens arbejdsopgaver på www.statsforvaltningen.dk.  

 

Ansøgning  

 

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, cv samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside – www.statsforvaltningen.dk – senest onsdag den 14. marts 2018.

 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 21. marts 2017.  

 

Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.  

 

 

 Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Jurist til international koncern

Linak A/S

Kolding
Vi søger en jurist, som skal indgå i vores juridiske team på hovedkontoret i Guderup. Du vil skulle samarbejde med forretningen i at håndtere internationale kommercielle kontrakter med leverandører og kunder, samt rådgive vores kommercielle afdeling...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

Jurist til international koncern

Linak A/S

Kolding
Vi søger en jurist, som skal indgå i vores juridiske team på hovedkontoret i Guderup. Du vil skulle samarbejde med forretningen i at håndtere internationale kommercielle kontrakter med leverandører og kunder, samt rådgive vores kommercielle afdeling...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:8. april 2018

Jurist til international koncern

LINAK A/S

Kolding
Jurist til international koncern Vi søger en jurist, som skal indgå i vores juridiske team på hovedkontoret i Guderup. Du vil skulle samarbejde med forretningen i at håndtere internationale kommercielle kontrakter med leverandører og kunder, samt rå...