Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist, der kan få reglerne til at spire på marken

Vil du være med til at udarbejde bekendtgørelser for forvaltningen af EU's landbrugsstøtte? Trives du med komplekse juridiske problemstillinger, herunder at balancere økonomisk vækst og bæredygtighed i et af Danmarks væsentligste erhverv? Har du solide kompetencer med udarbejdelse af regler? Så er du måske vores nye kollega!

Dine opgaver
Regulering af landbruget og landbrugsstøtte er et område, som har væsentlig samfundsmæssig betydning for Danmark. Derfor har området stor politisk bevågenhed. Det er afgørende, at vores regler fungerer i praksis, både i marken og IT-systemerne, således at det er let at ansøge om landbrugsstøtte. Vi skal videre løbende stille spørgsmål til, om ”plejer” fortsat er den rette måde at gøre tingene på.

Du vil blive ansvarlig for de løbende opdateringer af vores bekendtgørelser, og vil også skulle bidrage til at udforme bekendtgørelserne til den kommende landbrugsreform, som vi er ved at forberede i øjeblikket.

Du vil indgå som en af de juridiske ressourcer i enheden. I tillæg til bekendtgørelsesarbejdet vil du få opgaver så som:

  • Regelafklaring og fortolkning, herunder bidrage til fortolkningen af EU-regler, og besvare spørgsmål fra erhvervet.
  • Direktions- og ministerbetjening.
  • Klagesager
Du skal være juridisk skarp og kunne fremstille juridiske problemstillinger enkelt, og derudover skal du være med til at tænke juridiske forudsætninger og IT-systemer sammen, således at retssikkerheden og brugervenligheden er i top.

Du vil få en bred kontaktflade til engagerede kolleger i styrelsen, men også med Miljø- og Fødevareministeriets departement samt med erhvervet og andre interessenter. Det er derfor afgørende, at du kan samarbejde og medvirke til at lave holdbare løsninger, hvor hensyn til erhvervet, juraen, IT og den konkrete sagsbehandling skal afvejes i en politisk sammenhæng. Du skal selv bidrage til at sikre prioriteringen mellem de forskellige typer af opgaver

Om dig
Du er cand.jur. eller lignende, og har erfaring med forvaltningsret og gerne med regelarbejde. Du har gode analytiske evner, har politisk tæft og gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Du formulerer dig klart og tydeligt både i skrift og tale. Du er god til at samarbejde, også med andre faggrupper, herunder IT-folk. Sidst, men ikke mindst, har du masser af gå-på-mod, godt humør og kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Team Støtteordninger & Kommunikation er en del af enheden Direkte Betalinger
Vi arbejder for at sikre de rette rammebetingelser for landbrugserhvervet gennem direkte landbrugsstøtte og har ansvaret for den arealbaserede EU-landbrugsstøtte i form af grundbetaling, grøn støtte og støtte til unge nyetablerede landbrugere, ø-støtte og slagtepræmie. Vores direkte kunder er ca. 38.000 danske landbrugere, og vi sikrer grundlaget for udbetaling af landbrugsstøtte for over 6 milliarder kroner hvert år.

Du bliver en del af et team på 14 medarbejdere, som bl.a. omsætter EU-reglerne til bekendtgørelser, løser komplekse juridiske problemstillinger, og sikrer korrekt implementering og fortolkning af reglerne. Derudover skal teamet kontinuerligt medvirke til at nytænke de forskellige landbrugsstøtteordninger for at sikre, at ordningerne er nemme at administrere, herunder digitaliserbare, at ordningerne er nemme at forstå for landbrugerne, samt at effekten af ordningerne tilgodeser et bæredygtigt erhverv – også i fremtiden.

Enheden består af tre teams. Vi har det gode samarbejde i centrum og tager ansvar for vores opgaver. Vi anerkender hinandens kompetencer og har en god, uformel tone, og der er plads til forskellige meninger.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Tiltrædelse snarest muligt.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Jesper Loldrup på tlf. 31 99 69 32.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

Ansøgningsfrist
Du søger stillingen ved at sende en motiveret ansøgning med CV, eksamensbevis med karakterudskrifter og eventuelle referencer online i vores rekrutteringssystem senest mandag den 19. oktober 2020. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 22. oktober 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.