Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist eller erfaren skadebehandler til nyoprettet erhvervsskadeteam

Virksomheden
GF Forsikring er etableret i 1967 og beskæftiger i dag mere end 600 medarbejdere på landsplan. I GF huset i Odense er der ansat 300 medarbejdere og de resterende er ansat på klubkontorer over hele landet.

GF Forsikring tilbyder privatforsikringer af alle typer, hvoraf bilforsikringer med overskudsdeling er virksomhedens kerneprodukt (mest kendte produkt). GF Forsikring startede i 2017 med erhverv, hvilket er et voksende område. Selskabets samlede præmieindtægter er på mere end 2 mia. kr.

Vi arbejder i en uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge sin egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold. Som ansat i GF bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, forsikringer med rabat, kantine- og massageordning, personaleforening og ikke mindst mange sociale arrangementer.

Læs mere på www.gfforsikring.dk, https://www.linkedin.com/company/gf-forsikring/og https://www.facebook.com/gfforsikring/

Stillingen
Kan du bidrage til teamet med omfattende erfaring og/eller dine juridiske kompetencer og metode samtidig med, at du udviser overskud til medlemmerne?

Erhvervsporteføljen i GF vokser, og vi ønsker at styrke vores kompetencer på erhvervsansvar og erhvervsregres med en ny kollega - gerne med juridisk baggrund, alternativt en erfaren skadebehandler med tung relevant erhvervserfaring.

Du vil indgå i et mindre team, hvor du forventes at komplementere teamets nuværende skadebehandlingskompetencer, særligt indenfor erhvervsløsøre, erhvervsansvar og erhvervsregres. Du og en erfaren kollega danner erhvervsskadeteamet, så du får stor mulighed for at præge teamet i opbygnings- og etableringsfasen. Teamet bliver en del af privatskadeområdet, som er kendetegnet ved en uformel omgangstone, medlemsorientering og fokus på kontinuerlig udvikling.

Du får en spændende og selvstændig hverdag, hvor du primært kommer til at arbejde med skadebehandling indenfor erhvervsskadeområdet, men også giver en hånd med når der er ekstra travlt med bygningsskader på privatskadeområdet.

Din vigtigste opgave vil være at håndtere skadeforløbet fra start til slut, herunder at rådgive medlemmerne, så du sikrer dem den bedste løsning under hele skadeforløbet. Derudover skal du samarbejde med øvrige teams i skadeafdelingen, kolleger i policeafdeling, klubberne samt vores mange eksterne samarbejdspartnere.

Opgaverne er kendetegnet ved stor forskellighed og varierende kompleksitet. Du formår at arbejde struktureret og analytisk med de komplicerede skadesager, men trives mindst lige så meget med mindre komplekse driftsrelaterede skadesforløb, som vil præge din dagligdag.

Kandidaten
Optimalt set har du allerede erhvervserfaring som jurist, og erfaring med skadebehandling indenfor erhvervsansvar og erhvervsregres vil være en absolut fordel.

Du kan også være nyuddannet Cand.jur./Cand.merc.jur. med interesse og/eller speciale i forsikringsret og/eller erstatningsansvarsloven.

Som person er du kendetegnet ved din evne til at balancere empati og din faglige professionalisme, når du lytter til og skaber overblik for vores medlemmer. Forandringer motiverer dig, og du indgår proaktivt i teamets udvikling. Når der er travlt, bevarer du din positive indstilling og evne til at kommunikere konstruktivt med såvel medlemmer som kolleger.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med skadebehandling og/eller har relevante uddannelsesmoduler fra Forsikringsakademiet.

Løn og ansættelsesvilkår
Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i et afvekslende miljø.
Desuden tilbyder vi:

  • En attraktiv arbejdsplads med dygtige kolleger i godt humør og høj fart
  • En afdeling som kendetegnes ved høj trivsel og løbende udvikling
  • Mulighed for at efteruddanne dig i relation til jobbet, blandt andet på Forsikringsakademiets uddannelser
  • Sparring med kompetente kolleger, blandt andet vores advokater og specialister i skadeafdelingens fagteam

Der lægges vægt på, at der er god sammenhæng mellem arbejde og familie. Og der er fleksible arbejdsbetingelser med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Løn efter kvalifikationer og på markedsvilkår

Ansøgning
Vi har brug for dig hurtigst muligt, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler.
Vedr. beskyttelse af persondata (GDPR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor på linket


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.