Jurist med interesse for byggelovgivning til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens byggelovsteam

Center for Byggeri og Bolig arbejder for at fremme et sikkert og sundt byggeri med fokus på balancerede, fagligt stærke løsninger. Vi søger en jurist til byggelovsteamet i Center for Byggeri og Bolig, som:

  • Vil være med til at sætte rammerne for byggeriet i Danmark og arbejde med det fra en juridisk vinkel.
  • Gerne vil lære byggebranchen og dens aktører at kende ved at indgå i dialog med statslige, kommunale og private sparringspartnere om udvikling af byggeriet.
  • Har lyst til at være en del af en arbejdsplads med både jurister, generalister og ingeniører, hvor vi arbejder på tværs, deler viden og støtter hinanden med respekt for hinandens fagligheder og forskelligheder.

Du bliver en del af et team af jurister, der arbejder tæt sammen om at udvikle byggeriet bl.a. igennem regulering og rådgivning. Dine arbejdsopgaver vil tage
udgangspunkt i reguleringen af byggeriet, men vil også omfatte anden projekthåndtering og drift af analysearbejde.

Du får et solidt kendskab til regulering af byggeriet og de processer, der ligger bag, ligesom du kommer at sidde med ved bordet, når vi udvikler rammerne for et område, der er under konstant forandring. Vi arbejder med alt fra regulering af byggeskadeforsikring til tilgængelighed i byggeri, som vi vejleder kommuner, borgere og virksomheder om. Mange af centerets arbejdsopgaver går på tværs af andre ressortområder og forudsætter tæt myndigheds- og branchesamarbejde.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde mellem de forskellige fagligheder er en forudsætning for at løse vores opgaver, men hvor vi også lægger stor vægt på din personlige udvikling. Vi har højt humør og tilbyder et godt fagligt og socialt miljø.

Det er en fordel, hvis du på forhånd har kendskab til byggelovgivningen, men ikke et krav. Det vil også være relevant med kendskab til f.eks. entrepriseret, planlovgivning og forvaltningsret. Vi opfordrer både nyuddannede og personer med relevant erfaring til at søge stillingen.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart og havne samt regulering af bygge- og boligområdet.

Vi er en åben og udadvendt organisati­on, placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder. Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Udover et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.
Du kan læse mere om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen på www.tbst.dk.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen med start snarest muligt. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos fuldmægtig Anne-Sofie Bang Lassesen på tlf. 4178 0502.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk senest den 4. maj 2018.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 19.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Advokatkonstitution (genopslag)

Danmarks Domstole

København
En stilling som konstitueret landsdommer i Østre Landsret (advokatkonstitution) er ledige til besættelse den 1. august 2018. Advokatkonstitutioner kan alene besættes med advokater og er af 3 måneders varighed. Der henvises til retsplejelovens § 44 c...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

ERFAREN JURIST INDEN FOR ASYL- OG UDLÆNDINGERET

Institut for Menneskerettigheder

København
Monitoreringsafdelingen overvåger og rapporterer om menneskerettighedssituationen i Danmark og Grønland og yder uafhængig rådgivning til blandt andet Folketinget, regeringen, FN, EU og Europarådet. Afdelingen består af 11 medarbejdere, som vægter sa...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Konstitueret landsdommer i Østre Landsret

Danmarks Domstole

København
Fem stillinger som konstitueret landsdommer i Østre Landsret er ledige til besættelse. Tre stillinger er til besættelse den 1. december 2018. To stillinger er til besættelse den 1. februar 2019. Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Jurist til rådgivning om indkøb og kontraktstyring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Er du en metodisk og analytisk dygtig jurist, og vil du være med til at understøtte digitaliseringen af den offentlige sektor med solid rådgivning om indkøb og kontraktstyring? Så tilbyder vi dig et udfordrende job i en dynamisk og projektstærk orga...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Dygtig juridisk medarbejder med stor interesse for skatteret til den kommende Skattestyrelse

Skatteområdet i SKAT

København
Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med faglige spændende opgaver, hvor du får lov til at udvikle og forme praksis indenfor skatteretten? Søger du faglige udfordringer kombineret med en fleksibel hverdag med mulighed for selv at planlægge opgaver? S...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018