Jurist med interesse for databeskyttelse og kontrakter

Rigspolitiet, Koncern IT, Hvidovre
I politiet behandler vi mange personoplysninger som led i løsningen af vores opgaver. Vil du være med til at sikre, at vi fortsat møder vores forpligtelser i den forbindelse? Som databeskyttelsesjurist er du fortrolig med persondataret, har forståelse for den juridiske side af informationssikkerhed, og du formår at forene juraen med de operative behov.

Varierede og komplekse opgaver inden for databeskyttelse
Politiet skal blive endnu bedre til at håndtere nye kriminalitetstyper, disponere vores ressourcer og imødegå et stadig mere komplekst og krævende kriminalitetsbillede. Varetagelsen af alle disse opgaver kræver, at vi i politiet på forsvarlig vis indsamler, behandler og analyserer personoplysninger.

Som databeskyttelsesjurist i Ledelsessekretariatet i Koncern IT får du en alsidig opgaveportefølje, hvor du blandt andet arbejder med at sikre compliance med databeskyttelsesreglerne. Du udformer og forhandler databehandleraftaler med vores eksterne leverandører og samarbejdspartnere og eksekverer i praksis på paradigmer og retningslinjer på området. Herudover yder du rådgivning fx til projektledere og it-folk i krydsfeltet mellem persondataret og generel offentlig ret. Du bidrager du til udformningen af praktiske værktøjer, der understøtter efterlevelsen af persondataretten, således at de juridiske paradigmer kobles til vores operationelle virkelighed på bedst mulige vis.

Ud over de databeskyttelsesretlige og kontraktlige opgaver, får du rig mulighed for også at arbejde med andre juridiske opgaver som eksempelvis contract management og offentlig ret.

Du bliver del af et dynamisk ledelsessekretariat, der har en bred berøringsflade i organisationen. Vi er 18 engagerede medarbejdere, som dækker en bred palet af opgaver fra kontrakt- og licensstyring, økonomi, ledelsesbetjening til kommunikation.

Vores kultur er præget af faglig sparring, samarbejde og udvikling i en travl og ofte uforudsigelig hverdag, hvorfor det er afgørende, at du ser dig som en del af teamet og ønsker at bidrage, hvor der er behov. Du trives med at arbejde i en organisation, der har stor politisk bevågenhed, og du er god til at sætte dig ind i og forstå de komplekse sammenhænge, som er etpræmis for vores arbejde.

Juridisk velfunderet med stærkt forhandlergen
Du har en relevant akademisk uddannelse f.eks. cand.jur. eller cand.merc.jur. Vi forestiller os, at du har mindst 2-3 års relevant erhvervserfaring med persondataret eller contract management og gerne en interesse for samspillet mellem databeskyttelse og it-sikkerhedsområdet. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra f.eks. Datatilsynet, politiet og anklagemyndigheden, andre statslige instanser eller advokat- eller konsulentbranchen.

Din juridiske baggrund gør, at du yder professionel rådgivning og deltager i kontraktlige forhandlinger med vores leverandører om databehandleraftaler, hvilket forudsætter, at du har evnen til at gøre persondatarettens normer praktisk anvendelige. Vi forestiller os, at du er en stærk forhandler med gennemslagskraft – gerne med erfaring med at indgå i lignende forhandlinger.

Det er vigtigt, at du finder databeskyttelse og politiets virksomhed spændende, trives i rollen som rådgiver og evner at samarbejde med forskellige aktører. Du er fagligt velfunderet og evner, skriftligt såvel som mundtligt, at rådgive forretningsorienteret og formidle dine budskaber, så det giver mening for andre faggrupper.

Din juridiske indsigt samt din praktiske erfaring giver dig et solidt fagligt ståsted, hvor du formår at koble det juridiske med det forretningsmæssige. Du arbejder struktureret og er i stand til at holde overblik over de forskellige kontrakter, aftaler og deadlines samt selvstændigt at tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Det falder dig naturligt at tage ejerskab og ansvar for dine opgaver.

Du forstår at navigere i en kompleks og politisk styret organisation og trives med, at tingene ofte forandrer sig. Som person er du dygtig til at samarbejde på tværs – både internt i Ledelsessekretariatet, i koncernen og med eksterne leverandører. Du er udadvendt og opsøgende og god til at opbygge og pleje relationer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT, Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Sidse Hansen Ünal, tlf. 25 55 11 60. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Vi forventer at afholde samtaler den 7. marts 2018.

Koncern IT
Cirka 400 medarbejdere i Koncern IT udvikler og driver it-systemer for politiets omkring 15.000 ansatte, heraf 11.000 polititjenestemænd. Vi styrer it-projekter, udvikler softwareløsninger og sikrer med drift og support, at it-understøttelsen hjælper politiforretningen med at forebygge og forhindre kriminalitet. Koncern IT er organiseret i fire centre: Strategiske Stabe, Service, Udvikling, Drift og Ledelsessekretariat.
Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.
Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Jurist til brancheorganisation for virksomheder på det sociale område

LOS - De private sociale tilbud

Høje-Taastrup
LOS - De private sociale tilbud har som mission at styrke private sociale tilbuds driftsvilkår og muligheder for at gøre en positiv forskel for udsatte børn, unge og voksne i Danmark.Vi søger en jurist til vores hovedkontor i Taastrup til medlemsråd...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sektionschef, der hviler i sin juridiske metode

Civile stillinger

Albertslund
Indkøb af kampfly, kampvogne, militært materiel er blandt de områder, som juridisk lander i Juridisk Afdeling, med købsvolumen for 6,5 milliarder kr. årligt. Juridisk Afdeling understøtter Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Kun...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Erfaren udbudsjurist til Danmarks største købsvolumen

Civile stillinger

Albertslund
Er du Cand.jur. eller Cand.merc.jur. med solide kompetencer inden for udbudsret? Vil du være medansvarlig for at udbyde for 6,5 milliarder kr. årligt og motiveres du af muligheden for kompetenceudvikling? Så er jobbet som udbudsjurist i juridisk afd...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Erfaren IT-Udbudsjurist, der motiveres af de store aftaler

Civile stillinger

Albertslund
Er du Cand.jur. eller Cand.merc.jur. med solid erfaring, når det kommer til udbudsret af IT-anskaffelser? Kan du rådgive om kontrakttyper, når en samlet volumen på 6,5 milliarder kr. årligt aktiveres inden for bl.a. IT? Så er jobbet som IT-udbudsjur...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Jurist til research om voldtægt

Sekretariat

Jurist til research om voldtægt (med start hurtigst muligt) ________________________________________________________________________________ Amnesty International Danmark søger jurist til research om voldtægt Amnestys danske afdeling søger en jurist...