Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med interesse for teknik- og miljøområdet

Vores dygtige jurist for Teknik og Miljø har efter næsten fem år hos os søgt nye udfordringer, og derfor er stillingen ledig til besættelse. Har du lyst til at arbejde tværfagligt og rådgive på alle niveauer i en spændende kommunal organisation? Så se her hvordan du kan blive del af et juridisk team, som er i konstant udvikling i takt med tiden og organisationens behov.
 
Om stillingen
Du bliver del af et seriøst arbejdende juridisk team med godt humør, som dagligt betjener det politiske niveau, direktionen og stabene samt fagforvaltningerne.
 
Du vil være med til at se mulighederne i stedet for begrænsningerne. Identificere og vurdere de juridiske udfordringer og risici i en mangfoldig politisk organisation. Du vil være med til at kvalificere sagsbehandlingen og beslutningsprocesserne samt medvirke til at udvikle dine kolleger på tværs af organisationen med den nyeste juridiske viden. Du trives med at arbejde selvstændigt og evner at inddrage alle relevante aspekter i din rådgivning.
 
Du bliver del af et team, som dækker alle de juridiske udfordringer en moderne organisation som Tønder Kommune stilles overfor. Dine primære arbejdsområder vil være inden for teknik- og miljøområdet samt kultur og fritidsområdet, men du indgår aktivt i teamets øvrige opgaver for forvaltningerne, direktionen og det politiske niveau. Blandt andet klagesager, erstatningssager, udbudsret, personalejura, kontrakter, styrelseslov, GDPR osv. Derudover varetager vi den koordinerende funktion i forhold til professionelle samarbejdsparter ved retssager m.v.
 
Dit faste arbejdssted bliver på Tønder Rådhus, men der kan komme opgaver fra kollegerne i de fagforvaltninger du servicerer, som det er hensigtsmæssigt at løse hos dem.
 
Om kvalifikationerne
 • Du er naturligvis jurist
 • Du er udadvendt og kan begå dig på flere niveauer – måske med erfaring fra en politisk styret organisation
 • Du tager ansvar og kan varetage dine opgaver selvstændigt
 • Du er god til at formidle kompleks jura på en let forståelig måde
 • Du er i stand til at omsætte teoretisk jura til praktisk virkelighed – med andre ord er du juridisk sparringspartner mere end juridisk sagsbehandler
 • Du er teamplayer
 • Du ser muligheder fremfor begrænsninger
 • Du har et godt humør
 • Du er opsøgende.
Det faglige miljø 
Vi tror på, at vi opnår den optimale juridiske indsats ved at skabe sammenhæng mellem et stærkt juridisk fagligt miljø og indsigt i fagforvaltningernes forskellige problemstillinger og fagområder.
 
Hos os har vi god adgang til juridiske informationer og mulighed for daglig juridisk sparring. Foruden den interne sparring deltager vi i flere juridiske netværk. Kvaliteten i den fagspecifikke opgaveløsning sikrer vi ved høj grad af tilgængelighed. Blandt andet deltager vi i faste møder med fagforvaltningerne, ligesom vi forsøger at højne specialiseringsgraden ved faglig deling af opgaverne.
 
Lidt om de overordnede rammer
Det juridiske team er en del af Jura, Udbud & Forsikringsafdelingen, der er organisatorisk forankret i Centralforvaltningen med reference til fagchefen for Politik og Udvikling. Her vil du indgå i et fagligt fællesskab sammen med tre øvrige jurister, hvoraf lederen af afdelingen er den ene. For tiden er den ene jurist på barsel, men fra november er afdelingen atter fuldtalligt bemandet.
 
Det er et overordnet mål, at den juridiske indsats i Tønder Kommune virker forebyggende. Ikke alene ved tidlig inddragelse i konkrete højrisikoprojekter, men også ved iværksættelse af compliance initiativer på udvalgte områder.
 
Hos os definerer vi de konkrete juridiske indsatsområder i dialog med direktionen eller den faglige ledelse og på baggrund af en række risikoparametre.
 
Vi træffer i samarbejde med direktionen beslutning om, hvordan de håndteres. Det er en løbende proces, som vi følger op på med evalueringer og nye indsatsområder.
 
Internt i juridisk kontor 
Vi har tre hovedmålsætninger for vores egen sagsbehandling. Det er mål om tilgængelighed, om kvalitet i opgaveløsningen og om helhedstænkning.
 
Vi vægter det udadvendte og opsøgende juridiske arbejde højt, og fungerer som sparringspartner på alle niveauer i organisationen. Vi yder kvalificeret juridisk rådgivning – blandet med en god organisatorisk og politisk forståelse.
 
Vi har højt til loftet, plads til personlig og faglig udvikling og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Tiltrædelse
Du kan tiltræde snarest muligt og gerne den 1. oktober 2020. 

Ansøgningsfristen er den 7. august 2020, og vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
 • konstitueret afdelingsleder Merete Torré Lauridsen Jura, Udbud & Forsikring tlf. 74 92 90 18 /  mob. 51 50 33 82 eller e-mail metla@toender.dk eller 
 • fagchef Carina Scheelke, Politik og Udvikling tlf. 74 92 92 92 / mob. 20 11 95 41 eller e-mail casc5@toender.dk
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.