Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med politisk tæft til Fiskeristyrelsen

Er du en skarp jurist med politisk sans, der kan forklare og navigere i et kompliceret samspil mellem EU-regler og nationale regler på fiskeriområdet? Så har vi en ledig stilling som jurist (fuldmægtig) i Team Politik & Design i Fiskeristyrelsens kontor for Hav & Fiskeritilskud.

Velkommen til Hav & Fiskeritilskud
Hav & Fiskeritilskudskontoret, der er placeret i Fiskeristyrelsens centrale del, arbejder med at udvikle og administrere tilskudsordninger for fiskeri- og akvakulturerhvervet samt vandmiljøet i Danmark. Kontoret består pt. af 25 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på to teams: Team Politik & Design (i Kø-benhavn) og Team Tilsagn & Udbetaling (i Augustenborg).

Du bliver tilknyttet Team Politik & Design, der bl.a. forestår design af tilskudsordninger, inkl. regeludar-bejdelse, i relation til det danske hav- og fiskeriudviklingsprogram under EU. Programmet skal være med til at sikre den fælles fiskeripolitiks målsætninger om økonomisk udvikling og bæredygtighed i fiskeri og akvakulturerhvervet, og styrelsen forventes i 2018 at yde tilskud for i alt ca. 0,5 mia. kr.

Din juridiske baggrund kommer i spil i en dynamisk og alsidig hverdag
Som jurist i Team Politik & Design vil du skulle bidrage til at udvikle og implementere konkrete tilskuds-ordninger, formulere beslutningsoplæg om dansk fiskeri og akvakultur og foretage sagsbehandling.

Du vil endvidere få til opgave at yde juridisk rådgivning og sparring med de ikke-juridiske medarbejdere, herunder sagsbehandlerne i Augustenborg, og der vil være en vis rejseaktivitet forbundet med dette. Vores hverdag er præget af den politiske dagsorden, og vi har ofte korte deadlines og mange bolde i luf-ten. Som medarbejder vil du få en alsidig hverdag med mange samarbejdsflader på tværs af styrelsen og andre de mange interessenter på fiskeriområdet. Mere konkret vil opgaverne omfatter bl.a.:

• Lovgivningsarbejde, udarbejdelse af bekendtgørelser og juridisk rådgivning
• Fortolkning af EU-regler og kontakt til Europa-Kommissionen
• Rådgivning og sparring med de ikke-juridiske medarbejdere
• Minister-, departements- og direktionsbetjening
• Dialog med erhvervet
• Aktindsigter
• Klagesager

Stærk faglig profil med politisk flair
Vi forestiller os, at du
• er uddannet cand. jur.
• har interesse for og gerne erfaring med regeludarbejdelse, EU-regulering og minister- og depar-tementsbetjening
• kan forklare komplicerede juridiske spørgsmål på en enkel måde
• har gode analytiske kompetencer og kan håndtere komplekse problemstillinger og forvandle dem til klare og enkle løsninger
• kan skrive klart og forståeligt og herunder formulere korte og præcise beslutningsoplæg
• har gode samarbejds- og netværkskompetencer
• arbejder selvstændigt, struktureret og sikrer fremdrift i opgaverne
• trives i et job med stor variation i opgaverne fra dag til dag og mange deadlines
• er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i kontoret.

Løn – og ansættelsesvilkår
Stillingen, der er en fuldtidsstilling, er ledig til besættelse pr. 1. juli 2018.

Ansættelse vil ske som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Fiskeristyrelsen, og tjenestested er Nyropsgade 30, 1780 København V.

Ansøgning
Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest onsdag den 2. maj 2018 kl. 23.59.

Samtaler forventes afholdt i uge 19.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Oluf Engberg på mobil +45 25 48 93 45 eller e-mail: olufen@FISKERISTYRELSEN.DK

Fiskeristyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge.

Fiskeristyrelsen er en ny styrelse under Udenrigsministeriet. Styrelsen beskæftiger ca. 235 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol, der består af to inspektorater, et fiskeri monitoreringscenter og tre fiskerikontrolskibe.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her