Jurist med speciale indenfor almenboligområdet til Albertslund Kommune

Jurist med speciale indenfor almenboligområdet til Albertslund Kommune
 
Har du lyst til at arbejde i en mindre kommune med store ambitioner, engagerede medarbejdere og en samarbejdskultur, der går på tværs af områder og niveauer? Vil du stå i spidsen for almenboligområdet og være en del af et jura-team, der tilsammen løser et bredt spektrum af opgaver?
 
Vi drømmer om en kollega, der brænder for almenboligområdet og forvaltningsret, trives i rollen som sparringspartner og byder ind på de opgaver, vi løser. For at ”passe ind” skal du arbejde systematisk, holde af dagsordener der skifter, opgaver der er i konstant udvikling og ikke mindst kunne lide en munter og imødekommende atmosfære. Som person ønsker vi os en kollega med gennemslagskraft og rummelighed, og som ubesværet formår at indgå i dialog med såvel direktører, chefer, ledere og medarbejdere.
 
Vi kan tilbyde:

 • et udfordrende job i en by for børnene, det grønne og fællesskabet
 • nogle fantastiske kolleger, som venter på at byde dig velkommen
 • spændende opgaver, som kan være tæt på Borgmester, Direktør- og Chefforum
 • en organisation, hvor netværk og partnerskaber er en naturlig del af opgaveløsningen
 • gode muligheder for at præge jobindholdet og sætte dine kompetencer i spil - og over tid udvikle dig ind i nye opgaveområder
Stillingen indebærer varetagelse af kommunens rolle og forpligtigelser i forhold til støttet byggeri. Det omfatter kommunens myndighedsopgave som er reguleret i ”Lov om almene boliger” og i ”Lov om leje af almene boliger”. Du skal arbejde med sagsbehandling inden for lovgivningens rammer, herunder varetage tilsynsforpligtigelsen og vejledningsopgaven i forhold til de almene boligforeninger.

Du koordinerer og skal samarbejde med eksterne aktører i de almene boligforeninger og internt med de relevante dele af den kommunale organisation om både drift og udvikling af området. En af dine opgaver vil være at planlægge og gennemføre styringsdialogerne med de almene boligforeninger. Det forudsætter, at du kan understøtte et positivt samarbejdsklima eksternt og internt, og at du er stærk i koordinering og planlægning.

Der vil også være andre opgaver indenfor forvaltningsret, lejeret, brugs- og låneaftaler, deklarationer, tinglysning og matrikulære forhold og byggesags- og miljølovgivning.

Vi ønsker, at du:
 • er Cand.jur., Cand. Merc. Jur. eller har tilsvarende uddannelse/efteruddannelse
 • har kendskab til eller interesse for kommunale forhold, samspillet i en politisk ledet organisation og boligområdet  
 • er fleksibel, fuld af initiativ, engageret og åben over for nye opgaver og måder at organisere arbejdet på
 • er i stand til at arbejde selvstændigt og kan ”gå alene med bolden”
 • er konstruktiv, når du møder modstand og/eller dine ideer ikke nødvendigvis ender med en beslutning
 • er i stand til at tænkte rundt om en problemstilling, og at bruge rammerne i lovgivningen som afsæt, når der er behov for at tænkte nyt
Om os
Som jurist hos os bliver du en del af et jurateam, som består af 4 medarbejdere; 1 medarbejder, som dækker velfærdsområderne, 1 medarbejder som dækker bolig- og det tekniske område, og 2 medarbejder som dækker det generelle kommunalretlige og persondataretlige område. Dine opgaver vil være at dække bolig- og det tekniske område.
 
Jurateamet er en del af Økonomi & Stab. Vi er i alt 65 medarbejdere, der tilsammen varetager økonomidrift- og styring, IT-support- og drift, tværgående digitaliseringstræk, løn, HR drift og udvikling samt juridisk bistand. Det er Økonomi & Stabs kerneopgave at drive, understøtte og udvikle organisationen, så den øvrige organisation kan koncentrere sig om at understøtte og udvikle rammerne om det gode liv i Albertslund.
 
Alt det praktiske
Stillingen er på fuld tid og på overenskomstvilkår. Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.
 
Samtaler afholdes den 26. april og den 30. april 2018. Tiltrædelse 1. juni 2018. Ansøgningsfristen er den 22. april 2018. Du søger stillingen via nedenstående link.
  
Du kan blive klogere på Albertslund, som by og arbejdsplads på www.albertslund.dk. og http://medarbejdersiden.albertslund.dk/ Du er velkommen til at kontakte teamkoordinator Majken Kondrup på 43 68 60 91. Alternativt kan du kontakte afdelingschef Helle Wagner Gehlert på 43 68 60 10.
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Enhedschef til Direktionssekretariatet på Herlev og Gentofte Hospital

Sekretariat og Kommunikation

Herlev
Sekretariat og Kommunikation søger en leder, som har erfaring med direktionsbetjening, sundhedsjura og sagsbehandling. Afdelingen er placeret på Gentofte Hospital og består af tre enheder: Direktionssekretariat, Kommunikation og Regional Enhed for S...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Er du Fødevarerejseholdets nye jurist? - Ledigt vikariat i Glostrup

Fødevarestyrelsen

Brøndby
Vil du være med til at styrke kontrollen med kosttilskud og indsatsen mod svindel og systematiske overtrædelser af fødevarelovgivningen? Er du interesseret i myndighedsarbejde under stor politisk bevågenhed inden for et spændende og kompliceret områ...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Fødevarestyrelsens Dyresundhedskontor søger en engageret og erfaren jurist til fast stilling, Glostrup

Fødevarestyrelsen

Brøndby
Vil du være med til at forebygge og bekæmpe dyresygdomme i Danmark som f.eks. afrikansk svinepest og fugleinfluenza samt arbejde med dyrevelfærd under transport? Er du interesseret i myndighedsarbejde, hvor der er stor politisk bevågenhed og medieop...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Jurist til brancheorganisation for virksomheder på det sociale område

LOS – De private sociale tilbud

Høje-Taastrup
LOS - De private sociale tilbud har som mission at styrke private sociale tilbuds driftsvilkår og muligheder for at gøre en positiv forskel for udsatte børn, unge og voksne i Danmark. Vi søger en jurist til vores hovedkontor i Taastrup til medlemsrå...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:23. maj 2018

ADVISOR ON HUMAN RIGHTS AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT

Institut for Menneskerettigheder

København
As our new advisor, you will be involved in analytical and agenda-setting work, and have responsibility for specific thematic partnerships and emerging country-programmes. You will be part of the small and dedicated Human Rights and Development depa...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018