Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist søges til familie- og arveret i Køge

Er du uddannet cand.jur., og drømmer du om en anderledes karriere som jurist, så har du muligheden nu. Du får chancen for at blive del af den hurtigst voksende succes i det juridiske landskab i Danmark.

Familie Testamente rådgiver indenfor alle aspekter af familie- og arveret. Vi adskiller os fra det normale ved at rådgivningen primært foregår via telefon og mail, det gør processen lettere for alle parter. Vi er Danmarks største online testamentevirksomhed og udvider fortsat så vi har brug for dig.

Jobbet og dig
Dine primære arbejdsopgaver vil være at rådgive vores klienter indenfor familie- og arveret. Derudover skal du hjælpe med at dygtiggøre vores jurastuderende.

Vi forventer du har en interesse og/eller erfaring indenfor familie- og arveret. I din hverdag skal du tale med og rådgive mange forskellige typer mennesker og vi lægger stor vægt på, at du er nærværende, handlingsorienteret og troværdig.

Vi vægter vores værdier og service meget højt, og vi har brug for en kollega, der matcher de ambitioner. Det er en fordel hvis du har arbejdet med rådgivningsbaseret salg, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

  • Interessant og lærerig arbejdsdag.
  • Mulighed for selv at planlægge sin arbejdsdag.
  • Masser af ansvar, efter ønske og kvalifikationer.
  • Fleksibel arbejdstid og 37 timer - evt. deltid.
  • Mulighed for hjemmearbejdsdage.
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Kapitalejerne bag DreistStorgaard Advokater er medejere af Familie Testamente og vi har kontor sammen med DreistStorgaard Advokater i Køge og Århus. Deres advokater bistår Familie Testamentes juristers med læring og løbende uddannelse.

Du kan læse mere om os på www.familietestamente.dk

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Emma på tlf. 53 54 34 77 eller e-mail emma@familietestamente.dk.

Send din ansøgning og CV senest den 28. februar 2021 via knappen "Send angning" (vi modtager ikke ansøgninger via e-mail).

Vi holder samtaler løbende og ansætter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi har kontor hos DreistStorgaard Advokater, Bag Haverne 32, 4600 Køge.


Se mere på vores ansøgersite: https://familietestamente.ofir.com


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.