Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Aalborg Forsyning

Udviklingen af fremtidens grønne forsyningsløsninger er en stor og vigtig opgave. Vi har travlt, og udvider derfor vores juridiske team. Er du jurist, og har du lyst til at være en del af et stærkt juridisk team, så er du måske vores nye kollega fra den 1. juni 2021 eller snarest muligt derefter.
JobbetSom in-house jurist hos Aalborg Forsyning arbejder du med en bred vifte af juridiske problemstillinger. Komplicerede udviklingsprojekter blander sig med enkeltstående spørgsmål, der skal håndteres her og nu. Vores nye jurist skal primært beskæftige sig med forsyningsret, selskabsret, kommunalret og opgaver forbundet med kundeforhold som f.eks. forældelse og betalingsregler.
Om dig
Du er uddannet jurist, eventuelt erhvervsjurist. Du har et stærkt fagligt fundament og meget gerne erfaring med de relevante fagområder. Du vil fortsat gerne dygtiggøre dig, og har lyst til at sætte dig ind i forsyningsretten som en grundlæggende juridisk ramme for vores forretningsområder. Herudover er det afgørende, at du har gå-på-mod og energi til at spille aktivt ind i de mange forskelligartede juridiske udfordringer, som kontinuerligt opstår i en omfattende organisation som Aalborg Forsyning.

Vi lægger vægt på, at du er løsningsorienteret inden for lovgivningsrammerne, stærk analytisk, og at du formår at skære juridiske problemstillinger til. Du har den nødvendige gennemslagskraft og det faglige selvværd, der skal til for at kunne agere som in-house jurist og indgå i de mange forskelligartede samarbejdsrelationer. Endvidere er det vigtigt, at du trives med og kan præstere under tidspres.
Sådan er vi
Du bliver en del af det juridiske team i Direktionssekretariatet.
Direktionssekretariatet varetager ud over jura også en række andre tværgående opgaver inden for bl.a. presse, udvalgs- og bestyrelsesbetjening, HR samt sekretærfunktioner.

Det juridiske team består aktuelt af 4 juridiske medarbejdere, 2 kontormedarbejdere og 2 juridiske studentermedhjælpere, og arbejder med bl.a. selskabsret, forsyningsret, miljøret, obligationsret, tinglysning, GDPR og compliance i forhold til energihandel.

Dit arbejdssted vil ved ansættelsen være Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, men Aalborg Forsynings servicedivision samles inden for 2-5 år på Nefovej 50, 9310 Vodskov med de øvrige administrative enheder i Aalborg Forsyning som en del af en større udviklingsplan om fremtidens bæredygtige forsyning og grønne omstilling - bl.a. i regi af Green Hub Denmark.
Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling med 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 21. april 2021.
Interesseret?
Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Marco Kire (tlf. 25 19 94 14 eller marco.kire@aalborgforsyning.dk).

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Hos os i Service understøtter de øvrige divisioner, topledelse og bestyrelser i Aalborg Forsyning med drifts- og udviklingsmæssig support, analyser, beslutningsoplæg mv. Vi arbejder inden for et bredt felt – bl.a. HR, løn, arbejdsmiljø, strategi, jura, økonomi, kommunikation, lager, IT og kundeservice. Vi er kundernes primære indgang, og vi arbejder til stadighed på at give kunder en moderne og digital adgang til os. Vi er omkring 120 medarbejdere til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.