Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til det familieretlige kontor i Ringkøbing

Statsforvaltningen søger juridisk fuldmægtig til det familieretlige kontor i Afdeling Ringkøbing

Brænder du for at gøre en positiv forskel og at arbejde med sager om bl.a. forældremyndighed, bopæl og samvær?
Er du en dygtig og struktureret jurist, for hvem det er vigtigt at løse dine sager kompetent? Så er du måske vores nye kollega i Statsforvaltningen, Afdeling Ringkøbing.

En fuldtidsstilling er ledig til besættelse snarest muligt.

Arbejdsopgaver
Det familieretlige kontor i Afdeling Ringkøbing behandler sager om forældremyndighed, bopæl og samvær.

Arbejdet i kontoret er præget af, at møder og telefonsamtaler foregår med personer i krise, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan håndtere konfliktsituationer.

Kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du er en dygtig jurist, og at du er indstillet på at arbejde i et effektivt miljø, hvor der stilles krav til både kvaliteten i afgørelserne og til den enkelte afgørelses sagsbehandlingstid.

Du skal være personlig robust og konstruktiv i situationer præget af følelser, krisereaktioner og til tider højt konfliktniveau.

Det er ligeledes afgørende, at du er god til at formulere dig klart og præcist. Kendskab til området er en fordel, men ikke en betingelse.

Vi tilbyder

  • Et spændende job i et kontor præget af høj faglighed
  • Et arbejdsliv hvor ikke to dage er ens
  • Grundig oplæring og sparring med dygtige kolleger
  • Arbejde i et effektivt kontor hvor tværfagligt samarbejde vægtes højt
  • Flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse

Ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Du vil blive omfattet af overenskomsten for akademikere i staten.

Du skal være indstillet på, at der er mødedag enten mandag eller torsdag til kl. 17.00 eller 18.00.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Stefan Ottosen, tlf. 72 56 84 29. Du kan også læse mere om Statsforvaltningens arbejdsopgaver på www.statsforvaltningen.dk.

Ansøgning
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, cv samt anden relevant dokumentation, herunder eksamensbevis elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside – www.statsforvaltningen.dk – senest søndag den 22. april 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 24. april 2018.

Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her