Jurist til en fagligt udviklende stilling i Augustenborg (barselsvikariat)

Brænder du for at yde juridisk support til kolleger og være med til at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling? Har du erfaring med at træffe afgørelser i et politisk system, så er arbejdet som jurist i vores Team KO-sagsbehandling og Handelsgødning måske noget for dig. Lige nu mangler vi en barselsvikar i vores team.

Du har mulighed for at blive en del af enheden Administrativ Jordbrugskontrol i Landbrugsstyrelsen, hvor der løses opgaver i relation til økologi, gødning, krydsoverensstemmelse og kundekontakt.

Ansvarsområder
Som jurist i Team KO-sagsbehandling og Handelsgødning er du med til at afklare de juridiske og faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med krydsoverensstemmelseskontrol samt kontrol af Handelsgødning i hele landet. Du vil blive inddraget i et tværgående samarbejde med andre enheder og jurister i Landbrugsstyrelsen, hvor formålet blandt andet er at sikre en juridisk velfunderet sanktionspraksis, som styrker den forebyggende effekt af kontrolarbejdet.

Dine opgaver

  • I et tæt samarbejde med dygtige, faglige sagsbehandlere sørger du for, at det juridiske grundlag for krydsoverensstemmelses- og handelsgødningskontrollens resultater er i orden.
  • Du afklarer specifikke juridiske spørgsmål for kolleger, konsulenter og landmænd.
  • Du bidrager aktivt med juridisk og faglig sparring både internt i teamet, på tværs af enheden og i hele organisationens værdikæde samt holder dig opdateret om regelændringer.
  • Du medvirker til at udarbejde instrukser og vejledninger på grundlag af den gældende lovgivning inden for krydsoverensstemmelse og gødning.
  • Du behandler genoptagelses-, force majeure - og forsætsager.
  • Du bidrager med juridiske/faglige notater til direktionen efter behov.
Hvis du er en nyuddannet eller erfaren jurist med mod på at arbejde med regelfortolkning, sagsbehandling og koordinering, kan du kan se frem til et inspirerende og fagligt udviklende job, hvor du får rig mulighed for at bruge dine juridiske kompetencer i samspil med andre faggrupper.

Velkommen til din nye arbejdsplads i team KO-sagsbehandling og Handelsgødning
Kerneopgaven i teamet er dels sagsbehandling af krydsoverensstemmelsesovertrædelser og dels at udføre en effektiv kvalitetskontrol med handelsgødning, jordforbedringsmidler, kalk og slam. Vi arbejder løbende med at udvikle og forbedre sagsbehandling og handelsgødningskontrol, så vi arbejder med høj kvalitet til gavn for vore kunder.

Selvstændig juridisk profil med gode samarbejdsevner
Du er uddannet jurist og har interesse for at arbejde med offentlige forvaltningsopgaver. Du kan lide at samarbejde med forskellige faggrupper for derved at opnå den bedst mulige opgaveløsning. Erfaring med offentlig administration og forvaltning er naturligvis en fordel, men ikke et krav.

Du er energisk og nysgerrig af natur. Du har mod på at sætte dig ind i nye, relevante sagsområder, og du ønsker at bidrage til den bedst mulige fælles opgaveløsning både internt i teamet, i enheden og i styrelsen som helhed. Du er en holdspiller, som også arbejder selvstændigt og er løsningsorienteret, da to dage sjældent er ens.

Du arbejder struktureret og systematisk, og du har sans for kvalitet både i helheden og i detaljen.
Sidst, men ikke mindst, har du stor lyst til at arbejde sammen med dine kolleger om at nå målene i en enhed med et højt aktivitetsniveau.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg.

Stillingen er et barselsvikariat med start 1. august 2018.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Tina Bagge Bonnichsen på telefon 22 65 02 35. Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”søg stilling”) senest onsdag den 2. maj 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 17. maj 2018 i Augustenborg.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Advokatkonstitution (genopslag)

Danmarks Domstole

København
En stilling som konstitueret landsdommer i Østre Landsret (advokatkonstitution) er ledige til besættelse den 1. august 2018. Advokatkonstitutioner kan alene besættes med advokater og er af 3 måneders varighed. Der henvises til retsplejelovens § 44 c...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

ERFAREN JURIST INDEN FOR ASYL- OG UDLÆNDINGERET

Institut for Menneskerettigheder

København
Monitoreringsafdelingen overvåger og rapporterer om menneskerettighedssituationen i Danmark og Grønland og yder uafhængig rådgivning til blandt andet Folketinget, regeringen, FN, EU og Europarådet. Afdelingen består af 11 medarbejdere, som vægter sa...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Konstitueret landsdommer i Østre Landsret

Danmarks Domstole

København
Fem stillinger som konstitueret landsdommer i Østre Landsret er ledige til besættelse. Tre stillinger er til besættelse den 1. december 2018. To stillinger er til besættelse den 1. februar 2019. Efter retsplejeloven kræver udnævnelse som landsdommer...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Jurist til rådgivning om indkøb og kontraktstyring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Er du en metodisk og analytisk dygtig jurist, og vil du være med til at understøtte digitaliseringen af den offentlige sektor med solid rådgivning om indkøb og kontraktstyring? Så tilbyder vi dig et udfordrende job i en dynamisk og projektstærk orga...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Dygtig juridisk medarbejder med stor interesse for skatteret til den kommende Skattestyrelse

Skatteområdet i SKAT

København
Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med faglige spændende opgaver, hvor du får lov til at udvikle og forme praksis indenfor skatteretten? Søger du faglige udfordringer kombineret med en fleksibel hverdag med mulighed for selv at planlægge opgaver? S...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018