Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til en fagligt udviklende stilling i Landbrugsstyrelsen

Den ene af vores dygtige jurister skal nu videre i sin karriere, og vi har derfor brug for en ny jurist i økologiadministrationen i Augustenborg. Så hvis du ønsker at medvirke til at styrke og videreudvikle legitimiteten af kontrollen med økologiske landbrug og virksomheder i Danmark, så er det lige nu, du skal gribe chancen for at få et spændende job i økologiteamet.

Du har mulighed for at blive en del af enheden Jordbrugskontrol i Landbrugsstyrelsen, hvor der udover økologiadministration også løses opgaver i relation til kvælstofkontrol, krydsoverensstemmelse/konditionalitet og areal- og projektstøtte.

Ansvarsområder
Som jurist i Team Økologiadministration er du med til at afklare de juridiske og faglige problemstillinger, der opstår i forbindelse med kontrollen på de økologiske enheder i hele landet. Vi står lige nu overfor en spændende opgave med implementering af nye regler og krav i forbindelse med ikrafttræden af en ny EU-forordning på økologiområdet i 2021/22. Du vil derfor blive involveret i, hvordan vi får oversat de nye krav til målrettet og kundeorienteret vejledning til økologerne, og får etableret en effektiv og opdateret sanktionspraksis i relation til regelsættet. Du vil blive inddraget i tværgående samarbejde med andre enheder og jurister i Landbrugsstyrelsen, og formålet for dit arbejde vil blandt andet være at sikre en juridisk velfunderet sanktionspraksis, som styrker den forebyggende effekt af kontrolarbejdet.

Dine opgaver

  • Sammen med din dygtige juristkollega og i et tæt samarbejde med de øvrige gode medarbejdere i teamet, sørger du for, at det forvaltningsretlige grundlag for økologikontrollen og sagsbehandlingen er i orden.
  • Du er med til at afklare specifikke juridiske spørgsmål i relation til økologireglerne for kolleger, konsulenter, landmænd og virksomhedsejere.
  • Du bidrager aktivt med juridisk og faglig sparring både internt i teamet, på tværs af enheden og i hele organisationens værdikæde.
  • Du medvirker til at udarbejde sanktionsvejledning, instrukser og vejledninger på grundlag af den gældende lovgivning inden for økologiområdet.
  • Du behandler eventuelle klagesager og videresender dem til klageinstansen.
  • Du bidrager med juridisk/faglige notater til direktionen og departementet efter behov.
Selvstændig juridisk profil med gode samarbejdsevner
Du er uddannet jurist og har lyst til at arbejde med offentlige forvaltningsopgaver i en politisk styret organisation. Du kan lide at samarbejde med forskellige faggrupper for derved at opnå den bedst mulige opgaveløsning.

Du kan se frem til et inspirerende og fagligt udviklende job, hvor du får en solid indsigt i landbrugserhvervet og økologisk produktion, og hvor du også får rig mulighed for at bruge dine juridiske kompetencer i samspil med de øvrige faggrupper. Erfaring med offentlig administration og forvaltning er naturligvis en fordel, men ikke et krav.

Du er energisk og nysgerrig af natur, og du har mod på at sætte dig ind i nye, relevante sagsområder. Du ønsker at bidrage til den bedst mulige fælles opgaveløsning både internt i teamet, i enheden og i styrelsen som helhed.

Du arbejder struktureret og systematisk, og du har sans for kvalitet både i helheden og i detaljen.

Sidst, men ikke mindst, har du stor lyst til at arbejde sammen med dine kolleger om at nå målene i en enhed med et højt aktivitetsniveau.

Velkommen til team Økologiadministration – din nye arbejdsplads
Det danske Ø-mærke er kendt af 98% af danskerne og 8 ud af 10 har tillid til mærket. Økologikontrollen er med til at fastholde økologiens høje troværdighed, og vi arbejder løbende med at udvikle og forbedre kontrollen. Et af vores mål er at forebygge overtrædelser af økologireglerne ved hele tiden at blive bedre til at informere og vejlede om reglerne. Teamet består af ca. 20 medarbejdere, hvoraf omkring halvdelen har en jordbrugsakademisk baggrund. Hertil kommer kompetencer indenfor administration, jordbrugsteknologi, veterinær, sociologi og selvfølgelig jura.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Inger Løn på telefon 22 65 02 13.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.LBST.dk.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”søg stilling”) senest søndag den 18. oktober 2020.

Samtaler forventes afholdt mandag den 26. oktober 2020 i Augustenborg.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.