Jurist til Finanstilsynets arbejde med betalingstjeneste-virksomheder

I Finanstilsynet mærker vi tydeligt, at nye innovative betalingstjenester i disse år afløser mere traditionelle betalingsformer. Vi har lige implementeret det nye betalingstjenestedirektiv (PSD2) i Danmark, som skaber mulighed for mange nye forretningsmodeller og pålægger pengeinstitutterne at åbne op for adgangen til forbrugernes betalingskonti. Der skal også fremover være en høj tillid til både nye og eksisterende betalingsløsninger, så derfor søger vi en ny kollega til betalingstjeneste-teamet.  
 
Hvad forventer vi af dig?  
I betalingstjeneste-teamet vil du blive specialist indenfor et område af den finansielle lovgivning, hvor der netop nu sker en stor udvikling. PSD2 giver helt nye muligheder for at udbyde nye betalingstjenester, og det stiller nye krav til Finanstilsynet.  
 
I vil være tre kolleger i teamet, som sammen skal sikre, at virksomheder, der udbyder betalingstjenester, gør dette på en sund og fornuftig vis. Du vil skulle følge med i udviklingen på et marked, hvor der både nationalt og internationalt sker store ændringer. Teamet deltager desuden aktivt i flere internationale arbejdsgrupper, bl.a. under den europæiske banktilsynsmyndighed og EU-Kommissionen. Du vil derfor have gode muligheder for at arbejde med at påvirke den europæiske lovgivningsproces.  
 
Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:  
 
1. Du er god til at kommunikere  
Det er vigtigt, at du kan kommunikere komplicerede emner til personer og virksomheder, der møder den finansielle regulering for første gang. Det betyder, at du skal være god til at målrette din kommunikation til modtageren og kunne veksle mellem forskellige kommunikationsformer.  
 
2. Du har en relevant baggrund  
Vi forestiller os, at er cand.jur. eller cand.merc.(jur.) med interesse for finansiel regulering. Du har dine juridiske færdigheder i orden og er omhyggelig i din sagsbehandling. Vi søger både nyuddannede og erfarne kandidater.  
 
3. Du er løsningsorienteret  
Du er god til at finde løsninger, der tilgodeser flere hensyn. Ofte er der modsatrettede interesser i de sager, vi arbejder med, og derfor er det vigtigt, at du er i stand til at arbejde for at finde en løsning, som tager højde herfor.  
 
4. Du har pionerånd  
Det er afgørende, at du trives med at være med til at opbygge specialistviden inden for et område som i disse år er under markant forandring, og at du lægger vægt på at gøre dette sammen med dine kolleger.  
 
Derudover forestiller vi os, at du:  
• har kendskab til forvaltningsretlige principper og forstår økonomiske problemstillinger  
• trives med en omskiftelig dagligdag  
• er udadvendt og vil trives med at være Finanstilsynets ansigt udadtil  
• ser det som en fordel at være en aktiv del af team  
 
Hvilke opgaver skal du især løse?  
Du vil meget ofte være i kontakt med personer, som har fået en god idé til en forretningsmodel indenfor betalingsområdet, og din opgave bliver derfor at vejlede om regelgrundlaget for finansielle virksomheder. Derudover vil du i høj grad være Finanstilsynets ansigt udadtil, da det ofte vil være dig, som er virksomhedernes første møde med Finanstilsynet.  
 
Derudover vil du også skulle træffe afgørelser om, hvorvidt virksomheder kan få tilladelse til at udbyde betalingstjenester. Du vil desuden skulle ud på tilsynsbesøg hos virksomhederne, og der vil være gode muligheder for at deltage i internationalt arbejde på området.  
 
Hvordan er dine ansættelsesvilkår?  
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.  
 
Finanstilsynet er en attraktiv og moderne arbejdsplads, hvor der er et højt aktivitetsniveau men også en uformel stemning og et rart arbejdsmiljø. Hos os kommer du tæt på den finansielle sektor, arbejder med aktuelle og nærværende problemstillinger, og du vil opleve, at din indsats gør en forskel. Vi lægger vægt på, at du løbende får mulighed for både faglig og personlig udvikling. Derudover har vi en aktiv personaleforening, diverse sportsklubber, og i det hele taget prioriterer vi at have et godt socialt miljø på tværs af huset.
 
Sådan ansøger du  
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest torsdag den 1. marts 2018 kl. 12.00. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.  
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 
Spørgsmål?  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Louise Buchter på tlf. 33 55 84 50.  
 
Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Søren Bay Ivarsson på tlf. 91 33 70 82.  
 
Du kan læse mere om Finanstilsynet på http://www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Finanstilsynet søger skarp jurist til tilsynet med livsforsikringsselskaber

Finanstilsynet

København
Kunne du tænke dig en central placering i det danske pensionssystem? Så har du nu chancen for et spændende job i Finanstilsynet. Vi skal bruge en teoretisk velfunderet jurist til at indgå i vores spændende hverdag, hvor vi fører tilsyn med livsforsi...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Energistyrelsen søger jurist med erfaring med regulering af store virksomheder

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

København
Har du tidligere arbejdet med regulering af store virksomheder? Kender du til at skulle balancere mellem modsatrettede hensyn, fx miljø og økonomi? Kan du bidrage med konkret erfaring fra juridisk arbejde i den offentlige sektor? Har du lyst til at ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

MOE søger jurister

MOE AS

Vores juridiske rådgivning er i udvikling, og MOE Jura søger derfor nye kollegaer Som jurist hos MOE får du mulighed for at arbejde med stort set alle varianter af byggejuraen. Men du kan også specialisere dig inden for udvalgte juridiske områder. D...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Jurist til Service & Kunder i Københavns Ejendomme & Indkøb

Service og Kunder SOF/SUF

Vi søger en jurist til sektionen SOF SUF (Socialforvaltningen Sundheds- og Omsorgsforvaltningen) under centret Service & Kunder. Her arbejder vi med en lang række opgaver for og med kommunens forvaltninger. Vi forhandler og indgår lejekontrakter, vi...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Er du vores nye juridiske specialkonsulent i Lægemiddelstyrelsens enhed for Lægemiddelkontrol?

Lægemiddelkontrol

København
Er du en erfaren jurist og interesseret i at arbejde i Lægemiddelstyrelsen? Så er du måske vores nye kollega i sektionen Virksomhedstilladelser, hvor vi har ansvaret for juridiske opgaver på tværs af hele enheden Lægemiddelkontrol. Vi søger en jurid...