Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til international koncern

Jurist til international koncern

Vi søger en jurist, som skal indgå i vores juridiske team på hovedkontoret i Guderup. Du vil skulle samarbejde med forretningen i at håndtere internationale kommercielle kontrakter med leverandører og kunder, samt rådgive vores kommercielle afdelinger i kontraktmæssige sager.

Du vil få et alsidigt samarbejde med lederne i vores kommercielle afdelinger på tværs af landene, ligesom du vil skulle være i tæt dialog med vores eksterne rådgivere. Der vil være en bred berøringsflade til kollegaer i de forskellige afdelinger på hovedkontoret, og du skal kunne navigere i mange forskellige juridiske problemstillinger. Du vil møde juridiske udfordringer på forskellige niveauer, få indflydelse på løsningsmuligheder og proaktive tiltag.

LINAK er en sønderjysk international succeshistorie, og vi har leveret solide resultater gennem mange år. Da vi er et firma i konstant vækst og udvikling, vil dit ansvar og dine opgaver også udvikle sig, i takt med de udfordringer LINAK møder.

Vi er en god arbejdsplads, og du vil opleve et positivt samarbejde med dine kolleger på alle niveauer af organisationen. Tonen er meget uformel, og vi værdsætter initiativ og selvstændighed.

Primære arbejdsopgaver

  • Håndtere kommercielle kontrakter, herunder samhandels- og udviklingsaftaler
  • Supportere kommercielle afdelinger med juridisk rådgivning
  • Håndtere compliance projekter på persondataområdet og anden ny lovgivning
  • Juridiske ad hoc opgaver

Du

  • er uddannet cand.jur eller cand.merc.jur
  • har 2-3 års erfaring som jurist i en international koncern eller større advokatkontor, hvor du har arbejdet med kommercielle kontrakter
  • taler og skriver flydende engelsk, og kan du begå dig på tysk, vil det være en fordel
  • har en god forretningsforståelse
  • arbejder selvstændigt, struktureret og har styr på detaljerne
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Boysen, Legal Counsel, på tlf. 73 15 19 62 eller på email: LeB@linak.com.

Ansøgninger vurderes løbende og stillingen lukkes når den rette kandidat er fundet. (Eventuelle ansøgningsfrister er systemgenererede og ikke fastsat af LINAK).
LINAK A/S Group Headquarters Smedevænget 8, Guderup 6430 Nordborg

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her