Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Social- og sundhedsforvaltningen

Har du lyst til at blive en del af en organisation i rivende udvikling? Er du løsningsorienteret og jurist med indgående kendskab til forvaltningslov? Har du stærke kommunikative evner, der kan favne bredt til forskellige interessentgrupper? Så er du præcis den nye medarbejder, vi har brug for i Social- og Sundhedsforvaltningen i Middelfart Kommune.

Middelfart Kommune søger alsidig og engageret jurist til social- og sundhedsområdet. Dine opgaver vil primært ligge på socialområdet, men der vil også være opgaver, der relaterer sig til sundheds- og ældreområdet, herunder myndighed og visitation af hjælpemidler.

Vi søger en jurist med personlig gennemslagskraft til håndtering af et bredt spektrum af opgaver i vores forvaltning. En jurist med fokus på løsninger og med stærke kommunikative færdigheder på skrift og i tale. En jurist der evner at tilpasse kommunikationen efter hvem modtageren er, og som kan indgå i samarbejdsrelationer på tværs i organisationen. Du bliver det juridiske omdrejningspunkt i forvaltningen, og som sådan er det vigtigt, at du holder et højt fagligt niveau, og at du finder det interessant løbende at sætte dig ind i ny lovgivning på områderne.

Vi har brug for dig, der kan sige ja til følgende:

 • Godt kendskab til Forvaltningsloven, Offentlighedsloven, Servicelovens voksenregler (herunder specielt magtanvendelsesreglerne), Retssikkerhedsloven, Værgemålsloven
 • Målrettet kommunikation med Socialtilsyn, Ombudsmand, Ankestyrelsen samt andre offentlige myndigheder
 • Borgerkontakt, herunder også varetagelse af vanskelige borgersager
 • Understøttelse af myndighedsarbejde / sagsbehandling
 • Aktindsigt, klager og værgemål
 • Rådgiverfunktion i forhold til social- og velfærdschef samt øvrige relevante nøglepersoner
 • Mellemkommunal refusion
 • Kvalitetssikring omgørelsessager
 • Indgå i udvikling af organisering og nye tiltag
 • Har du mod på undervisning i lovgivning kan dette også være en mulighed.

Du kan også nikke ja til at besidde de følgende kompetencer:
 • Evnen til at omgås og håndtere mange forskellige interessenter
 • Personlig og faglig gennemslagskraft
 • Løsningsorienteret
 • Innovativ
 • Selvstændigt tænkende og initiativrig

Med reference til Social- og Velfærd vil du få kollegafællesskab med myndighedsafdelingen, hvor fokus på arbejdsmiljø og trivsel har høj prioritet.

Vi er i Middelfart Kommune optaget af at gøre det som virker bedst at skabe en effektkultur, hvor resultaterne af arbejdet bliver synlige for borgere, medarbejdere, ledere og politikere. Dette medfører, at det er resultatskabelsen, der er i fokus. Det bliver således en vigtig opgave gennem ord og handling at understøtte, at evidens og gode erfaringer bringes i spil som praksis i dagligdagen, så det får en reel og målbar effekt for borgeren.

Rammen for alle vores indsatser til borgerne er formuleret i strategien for fremtidens velfærd, som du kan læse mere om her. Det betyder helt konkret, at vi møder borgeren med udgangspunkt i borgernes eget ansvar for et godt og meningsfuldt liv, og det betyder, at vi i hele forvaltningen arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang til borgerne.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Social- og Velfærdschef Henrik Mott Frandsen på telefon 60 20 50 07 eller myndighedsleder Pia Schjøtt på telefon 20 52 05 17.

Løn efter overenskomst.

Ansøgningsfrist er fredag d. 23. april. Ansættelsessamtale forventes afholdt tirsdag d. 27. april fra kl. 14, og vil foregå på Middelfart Rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.