Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Team Jura & Udbud

Ringkøbing-Skjern Kommune, Team Jura & Udbud søger en jurist, der har lyst til at arbejde med et bredt spektrum af spændende juridiske opgaver, herunder især persondataret.
 
Jobbet som jurist er organisatorisk placeret i staben Viden & Strategi.
Teamet varetager juridiske rådgivningsopgaver for borgmesteren, direktionen, og fag- og stabsområderne. 
  
Dine opgaver vil primært være: 

  • Hovedansvarlig for juridisk rådgivning af organisationen inden for persondataretten.
  • Juridisk rådgivning inden for generel forvaltningsret, kommunalret, offentlighedslov m.m.
  • Juridisk rådgivning for hele organisationen inden for de enkelte stabs- og fagområder. Områderne er fordelt mellem teamets medlemmer
Hvem er vi?
Vi er et team bestående af 5 medarbejdere, 4 jurister og en sekretariatskonsulent. Kerneopgaverne i teamet er juridisk rådgivning, køb og salg af fast ejendom, indsatspuljen med nedrivning af forfaldne ejendomme, valg mv.


Hvad forventer vi?
Du har en juridisk kandidatgrad og gerne nogle års erfaring fra lignende stilling. Du yder kvalificeret rådgivning og understøtter andres problemløsning og kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du arbejder selvstændigt og motiveres af udfordrende opgaver. Du er skarp i skriftlig og mundtlig formidling.
 
Vi vil særligt lægge vægt på dine kompetencer inden for persondataretten, hvorfor indgående kendskab hertil vil være en fordel.
 
Vi lægger også stor vægt på dine personlige egenskaber og forventer, at du er positiv af natur og er imødekommende, har indlevelse og lyst til at bidrage til teamets sparring og erfaringsudveksling.
 
Stillingen er på 37 timer.
Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring. Du ansættes med reference til sekretariatschefen.
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt.
Ansøgningsfristen er 20. februar 2018, kl. 12.00.  Ansættelsessamtaler forventes afholdt 23. februar 2018.
 
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via http://www.rksk.dk
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
 
Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger ved at kontakte faglig koordinator Pia Korsholm på 9974 1097.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her