Jurist til Teknik og Miljø.

Er du uddannet jurist, og har du lyst og pondus til at påtage dig opgaven med at servicere 90 kolleger med juridisk sparring inden for den brede vifte af myndighedsområder, som knytter sig til Teknik og Miljø i Holstebro Kommune, så har vi et godt job til dig.

Du vil fysisk og organisatorisk være tilknyttet Teknik og Miljø, som eneste jurist, og du skal derfor evne at kommunikere med mange fagligheder, både blandt kolleger og blandt borgere, virksomheder og eksterne interessenter, som vi er i dialog med.
Vi forventer derfor at du også evner at sætte dig ind i mere tekniske emner og koble dette med din juridiske viden.
Holstebro Kommune har et centralt placeret Juridisk Team foruden jurister i visse fagforvaltninger. Der er således vid adgang også til et fagligt juridisk miljø.

Opgaverne spænder så vidt, at vi har valgt at beskrive dem i vedlagte bilag, ”Vejledende opgavebeskrivelse for jurist i Teknik og Miljø” (https://signatur.frontlab.com/Holstebro/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=1c8165f81c0644c396919e4db07b26e8.DOCX).

Vi ved at det kan være vanskeligt, at rekruttere en jurist med alle de kompetencer vi efterspørger, så hvis du brænder 110% for at prøve kræfter med udfordringen, så hold dig ikke tilbage med at sende en ansøgning.
Ud over dine faglige kvalifikationer forventer vi også, at du kan trives i en politisk styret organisation med en varieret arbejdsdag, med ansvar, en stor frihed til selv at planlægge din arbejdsdag, og at du bidrager som en god kollega til den trivsel vi har på arbejdspladsen.
Vi har de senere år arbejdet en del med, hvordan vi ønsker løse opgaverne i Teknik og Miljø, og i 2017 fik vi lavet denne lille tegnefilm, som forhåbentlig kan fortælle lidt om den spændende arbejdsplads, du kan blive en del af.

"Sammen om succes" (https://www.youtube.com/watch?v=hRyPo_gLBKU)

For yderligere oplysninger kan henvendelse ske til afdelingschef Poul Munk-Poulsen, tlf.: 40 19 39 13 eller pr. mail: pmp@holstebro.dk

Ansættelsessamtaler 1. runde den 5. marts 2018 og evt. 2. runde den 19. marts 2018.

Ansættelse: Snarest muligt.

Der skal ansøges digitalt, så vi har modtaget ansøgningen senest mandag den 26. februar kl. 10.00.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Statsforvaltningen søger jurist til Afdeling Ringkøbing

Statsforvaltningen

Ringkøbing-Skjern
Statsforvaltningen søger jurist til Afdeling Ringkøbing. Brænder du for at gøre en positiv forskel? Er du en dygtig og struktureret jurist, for hvem det er vigtigt at løse sine sager kompetent og kan du tænke dig at arbejde i et kontor, hvor spænden...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Jurist til Socialtilsyn Midt

Socialtilsyn Midt

Silkeborg
Socialtilsyn Midt søger fagligt ambitiøs jurist. Har du lyst til at omsætte din teoretiske viden til praktisk opgaveløsning inden for en bred vifte af juridiske områder? Arbejder du struktureret, selvstændigt og målrettet med stillede opgaver? Kan d...