Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister til fastansættelse

Jobbet

Som jurist hos Familie Testamente kommer du til at skulle binde sløjfen på de testamenter, som de interne rådgivere har oprettet. Her vil du skulle tage kontakt til kunden for at sikre, at testamentet er udført korrekt, og der ikke er udestående.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer og vil blive klædt godt på med den nødvendige viden og indsigt – herunder bliver du løbende videreuddannet og trænet gennem Familie Testamentes eget uddannelsesakademi.

Din profil

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav, at du:

  • Er uddannet jurist eller er i gang med at uddanne dig inden for faget
  • Kender til kundetilfredshed og det perfekte møde over telefonen

Det er et plus, hvis du har erfaring fra en lignende stilling.

Opstart, løn og arbejdstider

Du vil få en fast månedsløn på 30.000 kr.

Arbejdstiden ligger fra mandag til fredag i tidsrummet 09.00-20.00 samt en søndagsvagt om måneden i tidsrummet 10.00 til 20.000.

Opstart er hurtigst muligt.

Søg job

Interesseret? Søg jobbet gennem Moment via linket: https://job.moment.dk/job-mail?id=33384. Her kan du uploade din motiverede ansøgning og dit CV.

Såfremt du vurderes egnet til jobbet, vil din ansøgning og CV blive sendt videre til Familie Testamente, hvorefter du vil blive kontaktet telefonisk af dem.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her