Jurister til juridisk sagsbehandling

Har du styr på den juridiske metode, og kan du hurtigt sætte dig ind i reglerne på et kompliceret juridisk område? Har du lyst til at arbejde med konkret juridisk sagsbehandling? Så har vi et antal spændende stillinger i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings kontor i Brønderslev.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for - ufaglærte, faglærte eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  
 
Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret videns-grundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken. Derudover har styrelsen ansvar for lov- og regelarbejdet vedrørende bl.a. Ferieloven og Lov om Arbejdsløshedsforsikring, herunder EØS-arbejdsløshedsforsikring, klager over a-kassernes afgørelser samt et Regnskabstilsyn.
 
Du kan læse mere på www.star.dk.  
 
Kom tæt på vigtige afgørelser og få en bred berøringsflade  
Det er godt tre år siden, at vi etablerede kontoret i Brønderslev, hvor vi er ca. 40 medarbejdere. Vi er fordelt på fem teams, der tilsammen arbejder med Ferieloven, EØS-dagpenge, herunder udstedelse af dokumenter, der bekræfter en udenlandsk persons arbejdsperioder i Danmark, klagesager vedrørende arbejdsløshedsforsikring samt tilskudsforvaltning og udbetalingsadministration i forhold til a-kasser. Som noget nyt skal vi også varetage et lufthavnstilsyn, som er rettet mod personer, der uberettiget har modtaget en ydelse under ophold i udlandet.  
 
Vi søger kollegaer, der primært skal arbejde i teamet for arbejdsløshedsforsikring, men også kan få opgaver i teamet for lufthavnstilsyn.  
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver at:  

  • træffe afgørelser ved klagesagsbehandling  
  • vejlede borgere og a-kasser om arbejdsløshedsforsikringsloven, samt om praksis på området  
  • gennemføre sagsoplysning, som omhandler indhentelse af de oplysninger vi har brug for, for at kunne behandle sagen korrekt.
Bliver du en del af lufthavnstilsynsteamet, er der også tilsynsopgaver. Som en del af dette team, skal du være indstillet på at få to-tre rejsedage om måneden, og at arbejdet kan falde på skæve tidspunkter.

Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
  • er cand.jur.,eller cand.merc.jur.  
  • gerne har kendskab til arbejdsløshedsforsikringsloven og/eller ferieloven, samt EU-ret  
  • gerne har erfaring med konkret juridisk sagsbehandling  
  • hurtigt kan sætte dig ind i reglerne på et kompliceret juridisk område  
  • har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner  
  • er faglig stærk, og kan levere sagsbehandling af høj kvalitet  
  • både kan arbejde selvstændigt og er en holdspiller.  

Vi søger både fagligt dygtige nyuddannede og dig, der har flere års erfaring inden for området.  
 
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Udover faste stillinger kan der være mulighed for 1-2 barselsvikariater.  
 
Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt og senest den 1. maj 2018.  
 
Du ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten.  
 
Dit ansættelsesområde er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord med dagligt arbejdssted i vores kontor i Brønderslev.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Morten Bergulf på tlf. nr. 7221 7902.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Julie Göte fra Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.  
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 22. februar 2018 kl. 12:00.  
 
Vi afholder samtaler i uge 9.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Communication Software Engineer

GOMSPACE A/S

Ambitious Space Company is looking for Communication Software Engineers For our international development team, we are looking for a Software Engineers with experience in the design of advanced satellite modems. You will have the opportunity to beco...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Sagsbehandler til varetagelse af interesser på naturområdet

Civile stillinger

Hjørring
Har du erfaring med forvaltning, lovgivning og administration på naturområdet, så har vi en spændende stilling til dig som erfaren sagsbehandler i Team Natur ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring. Om os Natur- og Plansektionen består ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Udviklingsorienteret akademiker med stærke IT- kompetencer

Civile stillinger

Hjørring
Er du dygtig til IT, kommunikation og økonomi regnskab? Vil du være en del af Forsvarsministeriets koncern, som har et årligt budget på ca. 20 mia. kr., og 20.000 ansatte? Så har du nu muligheden for at blive en del af teamet i Forsvarsministeriets ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Fuldmægtig til Bygningsplanlægningssektion

Civile stillinger

Hjørring
Trives du med at koordinere opgaver på tværs i organisationen. Er du resultatorienteret, struktureret og har du fokus på fastlagte deadlines, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er du måske vores nye kollega i Bygningsplanlægningssektionen i ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Fuldmægtige til kundesektionen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Civile stillinger

Hjørring
Brænder du for at arbejde med koordination, analyser og kommunikation? Så kan du være vores nye fuldmægtig i Kundesektionen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.Om os Kundesektionen er en del af Kundeafdelingen, hvor vi er 5 kollegae...