Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister til Justitsministeriets område

Én ansættelse – mange muligheder 
 
Myndighederne på Justitsministeriets område varetager opgaver af stor samfundsmæssig betydning. Vores medarbejdere er med til at sikre et trygt og sikkert samfund og retsstatens grundlæggende principper.  
 
Vi tilbyder et udfordrende job med en spændende og alsidig hverdag i et stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet er i højsædet. Som jurist hos os har du mulighed for at få omfattende procedureerfaring og erfaring med konkret sagsbehandling, internationalt samarbejde og lovforberedende arbejde. 
 
Gennem vores prakti­ske og teoretiske uddannelsesforløb med skiftende arbejdsområder og et stort ansvar får du mu­lighed for faglig og personlig udvikling og et karriereforløb, der konstant vil give dig udfordringer og kvalificere dig til en bred vifte af karrieremuligheder inden for offentlig og privat virksomhed. Uanset hvor du bliver ansat som jurist, vil du senere have mulighed for at rokere til andre stillinger på Justitsministeriets område.
 
Vi søger  
dygtige og engagerede jurister med stor arbejdskapacitet, høj integritet og gode evner for samarbejde. Justitsministeriets område favner bredt, og vores jurister varetager meget alsidige og varierende opgaver. Vi søger derfor forskellige profiler, ligesom vi både søger nyuddannede og jurister med erfaring til stillinger i:   
 

  • Anklagemyndigheden – som anklagerfuldmægtig 
  • Politiet – som politifuldmægtig/fuldmægtig 
  • Kriminalforsorgen – som (juridisk) fuldmægtig 
  • Justitsministeriets departement – som fuldmægtig eller konsulent 
  • Civilstyrelsen – som fuldmægtig  
  • Datatilsynet – som fuldmægtig 
  • Den Uafhængige Politiklagemyndighed – som fuldmægtig 
 
Der lægges vægt på, at ansøgere har bestået eller forventes at bestå juridisk kandidateksamen (cand.jur.). Stillingerne vil være ledige til besættelse fra nu og i løbet af det næste halve års tid, og vi modtager derfor også gerne ansøgninger fra kandidater fra førstkommende sommereksamen. Vi søger mellem 30-50 jurister.  
 
Du kan søge  
stillingerne elektronisk på www.justitsministeriet.dk under punktet Karriere.  Din ansøgning skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 9. februar 2018 kl. 12.00
 
Ansøgningen vedlægges CV, karakterudskrifter, herunder bachelorbevis, og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere. Du kan nøjes med at skrive én ansøgning, selv om du er interesseret i flere af stillingerne, men du må meget gerne oplyse, hvilken stilling der har din primære interesse. 
 
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingerne.   
 
Yderligere oplysninger 
Du kan læse mere om de enkelte stillinger og ansøgningsproceduren på Justitsministeriets karriereportal på www.justitsministeriet.dk. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her