Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister/advokater til Københavns Ejendomme og Indkøb

I samarbejde med PBO Juridisk Rekruttering søges flere jurister (cand.jur./cand.merc.jur.) og advokater med ca. 4 års erfaring og dertil også gerne seniorprofiler til Københavns Ejendomme og Indkøb, enheden Køb, Salg og Leje.

Vi har fokus på jurister, der er stærke i erhvervslejeret og privatretlige såvel som kommercielle problemstillinger vedrørende fast ejendom i bred forstand, herunder sager om kommunens køb og salg af fast ejendom, udvikling af kommunens grunde og forhandling og indgåelse af lejekontrakter mv.

Vi søger 'fast ejendom-profiler' og har valgt at opdele søgningen i 2 kategorier, hhv. specialisering inden for fast ejendom, udvikling, køb og salg og specialisering inden for fast ejendom, erhvervslejeret og tvister.

Fast ejendom, erhvervslejeret og tvister
Vi forestiller os gerne mindst 2-3 jurister til fast ejendom med fokus på erhvervslejeretten. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af opgaver relateret til erhvervslejeretten, herunder kontraktforhandlinger og markedslejereguleringer i erhvervslejeforhold og tvister med udlejere/lejere, hvor du bliver involveret i juridiske og kommercielle problemstillinger, herunder

 • indgåelse og genforhandling af erhvervslejekontrakter
 • porteføljeoptimering herunder med fokus på sikring af markedskonformitet
 • repræsentere Københavns Kommune i forbindelse med leje og udleje af fast ejendom

Fast ejendom, udvikling, køb og salg
Derudover har vi et ønske om at finde 2-3 jurister med juridisk indsigt i området vedrørende køb og salg af fast ejendom, herunder til varetagelse af sager om køb af meget forskellige ejendomme. Du er involveret fra de indledende forhandlinger til berigtigelsen af handlen, varetagelse af sager om salg og udvikling af kommunens ejendomme, hvor du bliver involveret i juridiske og kommercielle problemstillinger.

Som jurist i Køb, Salg og Leje vil du komme til at beskæftige dig med en række forskellige juridiske og strategiske spørgsmål og problemstillinger i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, herunder længerevarende komplekse byudviklingssager og udbud af fast ejendom og juridiske vurderinger forbundet hermed, der ofte skal løses med et kort varsel.

Fælles for begge roller/begge kategorier
Du kan som jurist i Københavns Ejendomme og Indkøb tillige forventer opgaver inden for

 • udarbejdelse af juridiske aftalegrundlag og juridiske notater
 • selvstændigt ansvar for kontakten til forhandlingsparter, samarbejdspartnere, eksterne rådgivere, erhvervsmæglere og advokater med flere
 • udarbejdelse af indstillinger og beslutningsoplæg til brug for den politiske beslutningsproces i Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen af såvel juridisk som økonomisk karakter

Opsummerende for stillingerne
Vi søger erfarne jurister med indsigt i området vedrørende køb, salg og leje af fast ejendom og lyst til at gøre en forskel i arbejdet med køb, salg og leje af ejendomme.

Enheden understøtter hele kommunen, hvorfor du i din dagligdag vil få en stor berøringsflade med såvel kommunens øvrige forvaltninger som med andre samarbejdspartnere, herunder øvrige grundejere, rådgivere og andre interessenter. 

Kvalifikationer og kompetencer
Vi forventer, at du

 • er cand.jur. eller cand.merc.(jur.) eller advokat med ca. 4 års arbejdserfaring fra eksempelvis advokatbranchen, anden kommune, ejendomsadministration, ejendomsudvikling eller lignende
 • har arbejdserfaring med juridiske arbejdsopgaver vedrørende fast ejendom
 • besidder kommerciel og forretningsmæssig forståelse
 • kan bevare det gode humør og overblik i en travl hverdag, hvor tingene går hurtigt, ligesom du er én, der kan få tingene til at ske
 • har gode forhandlings- og samarbejdsevner, også på tværs af fagmiljøer

Arbejdsopgaverne vil således i overvejende grad omfatte juridisk arbejde i et kommercielt og forretningsmæssigt miljø.

Om enheden Køb, Salg og Leje
Køb, Salg og Lejes opgave er at sikre Københavns Kommunes økonomiske interesser som privat ejendomsejer bl.a. i forbindelse med byudviklingen af København mv. Vores primære arbejdsområde vedrører privatretlige og kommercielle problemstillinger vedrørende fast ejendom i bred forstand, herunder sager om kommunens køb og salg af fast ejendom, udvikling af kommunens grunde og forhandling og indgåelse af lejekontrakter mv.

Københavns Ejendomme og Indkøb tilbyder
Du bliver en del af en juridisk afdeling med ca. 25 jurister, hvor der er et højt fagligt kompetenceniveau, og hvor vi lægger vægt på et godt sammenhold med gode sparringsmuligheder med dine kollegaer, og hvor spændende, inspirerende og komplekse opgaver løses i et uhøjtideligt miljø med højt juridisk niveau og med stort kommercielt fokus.

Der er gode personlige udviklingsmuligheder såvel i stillingerne som i forvaltningen Københavns Ejendomme og Indkøb, og du får lov til at prøve kræfter med nogle af de mest spændende problemstillinger på ejendomsområdet.

Du får en fleksibel arbejdsplads med worklife balance og dermed en – som udgangspunkt – 37 timers stilling inklusive ½ times betalt frokost og flekstidsordning. Der er helt overordnet set tale om arbejdstider, der er meget fleksible og rigt forenelige med familie- og fritidsliv og med mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Københavns Ejendomme og Indkøb er ikke afvisende overfor deltidsstillinger, såfremt det er et ønske hos kandidaten.

Tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.  

Henvendelse til PBO
Vil du gerne i kontakt med Københavns Ejendomme og Indkøb for uformel og fortrolig dialog om mulighederne, er du meget velkommen til at kontakte Pia Bolander Olsen fra PBO Juridisk Rekruttering på 2332 9782 eller mail pbo@juridisk-rekruttering.dk.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 1. juni 2021
Samtaler afholdes løbende.

Københavns Ejendomme og Indkøb
Københavns Ejendomme og Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt. Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold og en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.