Jurist/Landinspektør til Teknik og Miljø

I Teknik og Miljø arbejder vi med dialogbaseret myndighedsbehandling, hvilket indebærer, at vi med udgangspunkt i borgernes og erhvervslivets ønsker afsøger mulighederne inden for den gældende politik og den lovgivningsmæssige ramme.

Vi søger en ny kollega, da en af vores nuværende kollegaer går på efterløn med udgangen af august måned.
Har du interesse og viden inden for vejadministrationsområdet, og er du en person, der kan kommunikere tydeligt og præcist både skriftligt og mundtligt, så er det dig, som vi søger!

Stillingen er placeret i afdelingen for Teknik og Miljø, som er kendetegnet ved en flad organisation, hvor vi vægter tværfaglighed og helhedsløsninger højt både i projekter og i vores serviceorienterede kontakt med borgere og virksomheder.

Teknik og Miljø består af 2 centre henholdsvis Myndighed og Plan samt Teknisk Drift. Herunder består centeret for Myndighed og Plan af tre grupper. Stillingen er placeret i Trafik, GIS og Anlægsgruppen.
Du vil have tæt sparring og samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejdere i Teknik og Miljø.

I Trafik, GIS og Anlægsgruppen beskæftiger vi os med en bred vifte af opgaver, som spænder fra byggemodning af nye, attraktive bolig- og erhvervsgrunde, udarbejdelse og realisering af trafik- og trafiksikkerhedsplaner, planlægning og styring af den kollektive trafik, administration af vejlovgivningen generelt herunder administration af Nykøbing gågade til projektering og projektledelse af øvrige små og store anlægsprojekter.

Vi har ikke fastlagt dine kommende opgaver på forhånd, idet vi, sammen med dig, vil sammensætte dine opgaver, så de passer til dine kompetencer og interesser.

Dine kommende opgaver kunne være nogle af nedenstående opgaver:

 • Administration af vejlovgivningen herunder vejloven, privatvejsloven, færdselsloven, vejafmærkningsbekendtgørelserne, m.fl. Herunder konkret:
  • Udarbejdelse af nyt gågaderegulativ i samarbejde med Morsø Handelsstandsforening og Morsø Kommunes Eventkoordinator
  • Udstedelse af arrangementstilladelser, adgangstilladelser, og lignende i ROOA
  • Dialog, vejledning og i sidste ende udarbejdelse af bidragsfordeling og/eller afholdelse af vejsyn på private fællesveje
  • Nedlæggelse af private fællesveje
  • Matrikulær sagsbehandling ift. vejlovgivningen
  • Administration af gravearbejder i henhold til vejloven i RoSyDIG
 • Administration af den kollektive trafik
Vi forestiller os, at du:
 • Har en relevant akademisk uddannelse (jurist, landinspektør eller lignende)
 • God til at finde løsninger, men også evner at lade dig inspirere og samarbejde på tværs i organisationen
 • Er medvirkende til at skabe rammer for en professionel opgavehåndtering
 • Er god til at strukturere dit arbejde og selv kan tilegne dig den nødvendige viden
 • Er imødekommende og har godt humør og gåpåmod
Vi tilbyder:
 • Et udfordrende og spændende job i en kommune, der har fokus på udvikling
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Et godt og kreativt arbejdsmiljø i en velfungerende gruppe med engagerede kolleger
 • En humoristisk og fri omgangstone
 • En fast stilling på 37 timer ugentligt med flekstid
 • Løn og ansættelsesvilkår aftales nærmere med den forhandlingsberettigede organisation på baggrund af dine kvalifikationer
Vi forventer at holde samtaler i uge 32. Du er velkommen til at kontakte Gruppeleder Chris Christoffersen på tlf. 3026 5298 eller cc@morsoe.dk, hvis du vil vide mere om stillingen. Ønsker du at høre mere om det at være ansat som i Morsø Kommune, er du velkommen til at kontakte Maiken Mølgaard Beermann på tlf. 9970 7062 eller mnb@morsoe.dk.

Du kan også læse mere om Morsø Kommune på www.mors.dk.
_________________________________________________________________________

Sammen er vi bedst
Det er vores motto i Morsø Kommune og for livet på Limfjordens største ø, Mors. Det indebærer også, at vi i alle livets aspekter har kort fra tanke til handling. Vi er en kommune med ca. 20.300 indbyggere og 1.700 medarbejdere.  

Her arbejder vi dedikeret for at finde innovative løsninger og på at sætte borgere og virksomheder i centrum.  Vi har storslået natur, som verdensarvskandidaten Hanklit og molerlagunen i Ejerslev. Kulturmødet Mors samler hvert år mere end 20.000 kulturelskere fra hele landet, og placerer Mors, som Danmarks midtpunkt, når det kommer til at diskutere - samt opleve kunst og kultur.

Vi skaber smagfulde oplevelser til Skaldyrsfestivalen, forkæler smagsløgene til Østers- og Muslingepremieren og nyder at være Danmarks Skaldyrshovedstad.  Vi samarbejder tæt og tværfagligt for at gøre Mors til et endnu mere attraktivt sted at bo, gæste og arbejde. 


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.