Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Justitsministeriet søger en souschef til Operativt Kontor

Vil du være med til at gøre en positiv forskel for den operative håndtering af COVID-19? I Justitsministeriets departement sker arbejdet helt tæt på det politiske niveau med fokus på at skabe løsninger af høj kvalitet.

Om kontoret

Operativt Kontor i Justitsministeriets Beredskabsafdeling arbejder med den operative understøttelse af bekæmpelsen af COVID-19 samt styrkelse af samfundets modstandskraft på længere sigt. Kontorets fokus er bl.a. at sikre understøttelse af og retning for arbejdet vedrørende forsyning af værnemidler, testning mv. Endvidere er samarbejdet med og udvikling af Styrelsen for Forsyningssikkerhed – en ny styrelse på Justitsministeriets område – forankret i kontoret.

Opgaverne i Operativt Kontor er bl.a. at:

  • forberede sager til regeringens centrale beslutningsudvalg (Koordinationsudvalget, Økonomiudvalget og Udvalget for COVID-19),
  • koordinere og drive sager med en række forskellige samarbejdspartnere, herunder særligt Justitsministeriets styrelser og parter fra Sundheds- og Ældreministeriets område,
  • varetage ministerbetjening og betjening af Justitsministeriets direktion i en bred vifte af sager og
  • drive analyser og udvikling af opgaverne i kontoret, herunder bl.a. samarbejde med Styrelsen for Forsyningssikkerhed om styrelsens videreudvikling.
Om stillingen

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job som souschef i et spændende og dynamisk miljø tæt på den politiske beslutningsproces. Du vil få en central rolle i kontoret med medansvar for kontorets udvikling og samlede opgaveløsning, hvor du vil bidrage til ledelsen i kontoret både fagligt og i den personalemæssige relation til kollegaerne.

Om dig

Du skal som souschef have et meget højt fagligt niveau og være god til at formidle problemstillinger og løsninger i et klart og tydeligt sprog – både mundtligt og skriftligt. Vi lægger vægt på, at du er analytisk skarp og har flair for at finde løsninger.

Vi ønsker, at du har et stort drive for at skabe resultater og fremdrift – og for at gøre en forskel. Du skal være motiveret for at udvikle og styrke opgavevaretagelsen i kontoret, tage ansvar for større udviklingsprojekter og arbejde meget selvstændigt og nytænkende i et tæt samarbejde med interne og eksterne parter. Derudover skal du være god til at skabe relationer.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse som cand.scient.pol, cand.jur., cand.polit. eller lignende. Vi forventer, at du har nogle års erfaring, f.eks. fra en politisk styret organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår

Indplacering sker som udgangspunkt som special- eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer og erfaring. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Ansøgning

Stillingen kan søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere, og din ansøgning skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 15. januar 2021.

Ansøgningen vedlægges CV, karakterudskrifter og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Der vil blive afholdt samtaler løbende, og der vil eventuelt blive anvendt tests i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til fg. kontorchef i Operativt Kontor Nanna Skriver Dall på tlf. 2244 1260. Du kan desuden få yderligere information om Justitsministeriet på vores hjemmeside www.jm.dk.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.