Justitsministeriets departement søger en chefkonsulent til Sikkerhedskontoret

Om stillingen
En stilling som chefkonsulent i Sikkerhedskontoret i Justitsministeriets departement er ledig til besættelse snarest muligt.

Sikkerhedskontoret varetager bl.a. opgaver i relation til Politiets Efterretningstjeneste og terrorbekæmpelsesområdet, og kontoret er endvidere koordinationspunkt for ministeriets funktion i forhold til beredskab og krisestyring. Som chefkonsulent i Sikkerhedskontoret kommer du til at arbejde med et retsområde, som er genstand for stor politisk og offentlig interesse.

Vi kan således tilbyde et udfordrende job med en alsidig hverdag i et spændende og dynamisk miljø tæt på den politiske beslutningsproces. Arbejdsopgaverne består f.eks. af ministerbetjening, herunder besvarelse af folketingsspørgsmål og bistand til samråd, håndtering af aktuelle sager, strategisk og proaktiv policy-udvikling og samarbejde med myndighederne på Justitsministeriets område.

Om dig
Du skal have et højt fagligt niveau og være god til at formidle problemstillinger og løsninger i et klart og tydeligt sprog – både mundtligt og skriftligt. Vi lægger vægt på, at du er analytisk skarp og kan finde brugbare løsninger på komplekse problemer.

Vi ønsker os en kollega med et stort drive for at skabe resultater, og som ønsker at gøre en forskel. Du skal arbejde selvstændigt og nytænkende i et tæt samarbejde med interne og eksterne parter, og du skal være god til at skabe relationer. Vi forventer, at du har lyst til en afvekslende og travl hverdag i et miljø med stort politisk fokus.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse som cand.jur., cand.scient.pol., cand.polit., cand.scient.adm., cand.oecon., cand.merc. eller lignende, og at du har solid erfaring fra centraladministrationen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere.

Ansøgningen vedlægges CV, karakterudskrift og eventuelle udtalelser fra nuværende eller tidligere arbejdsgivere.

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 25. april 2018 kl. 12.00.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til souschef i HR-kontoret Louise Nielsen på telefon 7226 8814.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Struktureret og detaljestærk akademiker til intern styring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Kan du skabe overblik over fremdrift i mål og milepæle? Er du skarp til at synliggøre udfordringer og mulige løsninger? Og har du mod på tværgående porteføljestyring i et stort kontor? Så har vi en spændende ledig stilling i Digitaliseringsstyrelsen...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

QuickImport søger akademisk medarbejder

QuickImport København NV

København
Er du vores nye kollega? QuickImport.dk er en online konsulentvirksomhed, der siden 2012 har rådgivet mange tusinde danskere i køb af bil i udlandet. Vi har tilladelse af SKAT til at beregne registreringsafgifter og opkræve betalinger på vegne af SK...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Projektmedarbejder til afsluttende implementering af nye intranetsider

Det Juridiske Fakultet

København
To måneders projektstilling på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet til at færdiggøre implementering af universitetets nye koncept for intranettet målrettet studerende. Stillingen Stillingen er placeret i Uddannelsesservice i Team Studi...
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Økonomer til udvikling og vedligeholdelse af datavarehus

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København
Vil du være med til at udvikle og vedligeholde vores statistiske datavarehus og vores statistikbank jobindsats.dk? Og kan du analysere og behandle store datamængder samt formidle disse på en på en let forståelig måde? Så har vi to spændende stilling...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Teknisk orienteret akademiker til medicoområdet i sektionen "Almen Medico Nord"

Center for It, Medico og Telefoni

København
Region Hovedstaden er i gang med en række projekter, der bl.a. omfatter opførelse af nye hospitaler og klinikker, effektivisering af driftsområdet og udvidelse opgradering af det medicotekniske apparatur. Dette medfører nye opgaver og en øget admini...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018