Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Justitsministeriets departement søger en chefkonsulent til Sikkerhedskontoret

Om stillingen
En stilling som chefkonsulent i Sikkerhedskontoret i Justitsministeriets departement er ledig til besættelse snarest muligt.

Sikkerhedskontoret varetager bl.a. opgaver i relation til Politiets Efterretningstjeneste og terrorbekæmpelsesområdet, og kontoret er endvidere koordinationspunkt for ministeriets funktion i forhold til beredskab og krisestyring. Som chefkonsulent i Sikkerhedskontoret kommer du til at arbejde med et retsområde, som er genstand for stor politisk og offentlig interesse.

Vi kan således tilbyde et udfordrende job med en alsidig hverdag i et spændende og dynamisk miljø tæt på den politiske beslutningsproces. Arbejdsopgaverne består f.eks. af ministerbetjening, herunder besvarelse af folketingsspørgsmål og bistand til samråd, håndtering af aktuelle sager, strategisk og proaktiv policy-udvikling og samarbejde med myndighederne på Justitsministeriets område.

Om dig
Du skal have et højt fagligt niveau og være god til at formidle problemstillinger og løsninger i et klart og tydeligt sprog – både mundtligt og skriftligt. Vi lægger vægt på, at du er analytisk skarp og kan finde brugbare løsninger på komplekse problemer.

Vi ønsker os en kollega med et stort drive for at skabe resultater, og som ønsker at gøre en forskel. Du skal arbejde selvstændigt og nytænkende i et tæt samarbejde med interne og eksterne parter, og du skal være god til at skabe relationer. Vi forventer, at du har lyst til en afvekslende og travl hverdag i et miljø med stort politisk fokus.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse som cand.jur., cand.scient.pol., cand.polit., cand.scient.adm., cand.oecon., cand.merc. eller lignende, og at du har solid erfaring fra centraladministrationen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk på www.justitsministeriet.dk under Karriere.

Ansøgningen vedlægges CV, karakterudskrift og eventuelle udtalelser fra nuværende eller tidligere arbejdsgivere.

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 25. april 2018 kl. 12.00.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til souschef i HR-kontoret Louise Nielsen på telefon 7226 8814.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her