Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jysk Mester i Fanuc-styring søges til kvalitetsbevidst maskinværksted med fuld fart på.

HR-Industries søger en fagligt meget dygtig maskinarbejder/industritekniker til maskinværksted i Randers med en fyldt og stadig voksende ordrebog.

Virksomheden er fagligt anerkendt for deres kvalitetsbevidsthed, store kompetence, tilgang til opgaverne og en leveringssikkerhed, der giver kunderne en god og tryg mavefornemmelse.

Der er eksempler på, at virksomhedens kunder har trukket opgaver hjem fra udlandet til fremstilling netop hos denne virksomhed. Det sker kun, når opgaverne er løst hver gang og når en virksomhed har formået, at opbygge et solidt tillidsforhold til en kunde.

Virksomheden er stolt af denne blåstempling og ønsker at beholde denne status!

Der arbejder pt. 7 i produktionen og alle er højt kvalificerede faglærte medarbejdere med stor erfaring i opstilling og programmering af CNC-bearbejdningsanlæg til drej og fræs.

Virksomheden har undermontageopgaver for kunder og forsendelsesopgaverne styres af værkstedet. Som underleverandør håndterer virksomheden opgaver fra 1 til 16.000 emner pr. ordre - altid med fokus på kvalitet og leveringsdygtighed.

Stillingen er nyoprettet og der lægges vægt på, at den nye kollega - straks eller meget hurtigt - skal kunne matche de andre medarbejdere på Fanuc-området og selvstændigt lave opstillinger på CNC-bearbejdningsanlæggene, programmere dem og overskue at have flere samtidige maskiner i drift.

Kort sagt: Den nye kollega skal være fagligt dygtig - og "superbruger" på Fanuc-området!

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ - og anfør referencenummer 51297

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.