Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kære sygeplejerskestuderende. Vil du starte dit arbejdsliv sammen med dine bedste medstuderende?

Tag dine bedste medstuderende under armen og søg jeres næste job i samlet flok – vi søger sygeplejersker på vores helt nye Afsnit for Hormon- og Multisygdom på Slagelse Sygehus.

Vi kan tilbyde dig og dine medstuderende den perfekte start på dit arbejdsliv som sygeplejerske. Du vil blive klædt på med den brede og grundlæggende medicinske erfaring, som du ikke får andre steder. Med de erfaringer, du og dine medstuderende får herfra, vil du få en bred faglig profil og basale sygeplejefærdigheder, som bliver enormt efterspurgte i fremtidens sundhedsvæsen.

På vores afsnit prioriterer vi at udvikle dine kompetencer, give dig mulighed for at tage og få ansvar og blive en del af et team med et godt socialt sammenhold. Afsnittet er Danmarks første sengeafsnit, der behandler hormon- og multisyge patienter ét sted. Vi vægter såvel den gode behandling som livskvalitet og værdi for den enkelte patient. Udover sengeafsnittet indeholder afsnittet også et daghospital. Indtil videre er afsnittet et såkaldt femdøgnsafsnit. Det betyder, at du ikke skal arbejde weekender.

Tryg og god introduktion
Vi sørger for, at du får et forstærket introduktionsforløb, hvor du, i de første to måneder, er udenfor normering. Du vil modtage undervisning og træning via Skill-Stations både i afsnittet og i vores kommende Kliniske Kompetencecenter. Som helt ny sygeplejerske i vores afsnit vil du få tilknyttet en fast mentor, der sikrer, at du får den læring og erfaring, som du har brug for, for trygt at kunne behandle patienterne.

Vi glæder os til at møde dig
Du er på det sidste semester af din sygeplejeuddannelse og er klar til at begive dig ud på dit første job efter nytår. Du bliver en del af et hold af sygeplejersker, der hver især skal bidrage med deres særlige viden og erfaring. Holdet skal sammen udgøre det brede og specialiserede fundament for behandlingen af afsnittets patienter. Du skal være klar på at arbejde tværfagligt og at se på patienten i et bredt perspektiv. Vi har høje forventninger til vores nye kolleger, og du skal have lysten til at dygtiggøre dig. Det meste skal vi nok lære dig, da vi skræddersyer et praksisnært introduktionsforløb til dig.

Fagligheden på afsnittet
Vores patienter er under 75 år og fejler flere sygdomme på samme tid – oftest af medicinsk karakter. Behandlingen af hormon- og multisyge patienter er kompleks og fordrer et stort fokus på tværfaglighed og brede samarbejdsflader. Det kræver ny viden, nye arbejdsgange og et styrket udgangspunkt i den enkelte patient at løfte denne opgave bedst muligt. Vi ved, at det kræver et stort fokus på god oplæring og en kontinuerlig uddannelse af vores personale, da det er via den dybe faglighed, vi skal finde modet til at gå nye veje og løfte behandlingstilbuddet for vores patienter.

Det er en holdindsats
Du bliver en del af vores nye og spændende hold, hvor gejst og faglighed skal gå hånd i hånd. Holdet sætter en ære i at arbejde sammen, og vi ved, at når det lykkes, så er det fordi, vi gør det sammen, uagtet om man er sygeplejerske, læge eller social- og sundhedsassistent. Derfor vil vi løbende udvikle vores samarbejdsflader og gøre brug af hinandens kompetencer og erfaringer. Vi skal samtænke og tage os af hinanden, så alle løfter lige meget med afsæt i den enkeltes ressourcer. Inddragelse er nøgleordet, og alle skal byde ind.

[Link til Sammen Om video]

Kom på besøg og hør mere om os
Er du blevet nysgerrig på vores nye afsnit, så er du mere end velkommen til at komme forbi. Vi byder på en kop kaffe og en snack, så du kan se afdelingen og høre mere om os – og vi om dig. Ring til afdelingssygeplejerske, Trine Benzner, på tlf. 93 56 85 50 for en nærmere aftale eller hvis du har spørgsmål til stillingen.

Sådan søger I sammen
Sæt dig sammen med dine medstuderende og lav en fælles ansøgning, hvor I fortæller lidt om jer selv og upload den på nedenstående link. Alternativt kan I naturligvis også sende hver jeres. Vi glæder os til at høre fra jer.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Send os din ansøgning snarest muligt og senest den 24. januar 2021 - arbejdet med opbygningen af afsnittet er allerede godt i gang. Vi afholder samtaler løbende.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.