Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kaffeexpressen søger 3 passionerede baristaer

Om kaffeexpressen: Kaffeexpressen APS er et mobilt kaffekoncept, der serverer velsmagende økologisk fairtradekaffe til vores kunder, der sætter pris på kvalitet og en god kop kaffe i hverdagen, til virksomhedsevents og private arrangementer. Vi kombinerer ægte nydelse med et fleksibelt og mobilt kaffekoncept, så vi kan give kunderne gode smagsoplevelser på farten, til events og arrangementer. Kaffeexpressen er en start-up virksomhed, som råder over kaffeknallerter i form af 3-hjulede Piaggio APE 50, kaffecykler og små mobile kaffebarer. Vi holder til i Aalborg, hvor vi kører ud fra hver dag.

Vi søger 3 mobile baristaer til Kaffeexpressen

Har du en passion for kaffe, og kan du skabe en kundeoplevelse udover det sædvanlige? Så har du chancen for at få en plads på et ambitiøst baristateam, hvor vi har det sjovt, mens vi arbejder.

I stillingen som mobil barista er din primære opgave at servicere vores kunder, så de får den bedste oplevelse hver gang. Din arbejdsopgaver vil derudover består af:

 

  • Ekspedition og personligt salg
  • Brygge og servere kaffe og andre varme drikkevarer fra vores mobile salgsvogne
  • Holde kaffevognene rene og indbydende
  • Andre forefaldende opgaver

 

Som mobil barista vægter vi, at du

  • Har en oprigtig interesse for kvalitetskaffe
  • Er serviceminded, samvittighedsfuld og ivrig efter at lære
  • Er udadvendt, positiv og energisk og trives i en rolle med stort ansvar og direkte kundekontakt
  • Taler flydende dansk og er i stand til at kommunikere på engelsk
  • Har kørerkort til bil, motorcykel eller knallert
  • Har mulighed for at arbejde omkring 15-20 timer pr. uge i hverdage og weekender

 

Kvalitetsbevidst og proaktiv

Det er en fordel, at du har erfaring fra en lignende stilling. Som person er du udadvendt og brænder for at give kunderne den ypperste service. Derudover er du fleksibel og arbejdsom og indstillet på at hjælpe dine kollegaer.

Du skal være over 18 år og kunne starte i jobbet senest 15. februar 2018. Vi afholder samtaler løbende, så send os en motiveret ansøgning og CV allerede i dag.

Kaffeexpressens mobile barista koncept er fokuseret på at servere kvalitetskaffe fra kaffeknallerter og kaffecykler via mobilt gadesalg i Aalborgs gader, til virksomhedsarrangementer og private events.

Kørekort er påkrævet

For spørgsmål til stillingen, skriv til osj@kaffeexpressen.dk eller ring til Ole på 61721690.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her