KAM søges til Aqua d'Or

På vegne af Aqua d’Or – Key Account Manager søges til hurtig ansættelse.

 

Med reference til Salgsdirektøren og i tæt samarbejde med den ansvarshavende for Grossist markedet, bliver du ansvarlig for, at drive salget hos nye og eksisterende kunder i det danske detail marked. Dine kunder omfatter både traditionelle detailkunder, herunder Salling Group, COOP og Dagrofa såvel som discount for LIDL og ALDI, samt convenience kunder som BFI og Q8.

I forhold til salgsopgaverne vil du blive fuld ansvarlig for kunderne og udviklingen af salget, såvel som sortimentet hos de respektive kunder.

Dette indebærer bl.a. opsøgende salg på diverse aktiviteter, løbende relations opbygning, kontraktforhandlinger, tilbudsarbejde, kampagneplanlægning, årsforhandlinger, budgettering og andre ad-hoc opgaver.

Du vil ligeledes blive ansvarlig for vores eksterne salgsstyrke, som hovedsageligt består i budgetopfølgning med salgschefen for salgsstyrken, men dertil også planlægningen af eksekvering og opfølgning af salgsaktiviteter.

Du vil blive en del af et lille men engageret salgsteam, hvor der kræves en stærk forståelse af holdarbejde. Som udgangspunkt vil du blive supporteret af den ansvarshavende fra grossistmarkedet i dine forhandlinger med diverse detail kunder, hvortil salgsdirektøren hovedsageligt vil rådgive og give support til udformning af budgetterne, P&L statements samt eksekveringen af de kommercielle planer. Med tiden forventes det, at du selv kan håndtere og styre P&L for hver kunde, som led i at drive udviklingen af salget hos de respektive kunder.

Du vil blive ansvarlig for at udføre dine arbejdsopgaver i tæt samarbejde med vores kollegaer på tværs af afdelinger. Her kræves der tæt samarbejde med Supply Chain og Finans i henhold til demand møder, samt Marketing til eksekveringen af den kommercielle strategi.

Du vil blive en del af en meget hurtigt voksende virksomhed, hvor det forventes at du kan træffe egenrådige beslutninger i en travl hverdag, og trives i et dynamisk miljø.

Dine arbejdsopgaver vil være mange og alsidige, så du skal kunne prioritere og ingen opgave vil være for lille.

Du motiveres af udfordringer og drives af, at skabe resultater i et meget konkurrencepræget marked.

Du skal kunne sætte dig ind i kundens behov ved at lytte og forstå vedkommendes forretning, såvel som at kunne formidle dette internt i Aqua d’Or så vi skaber værdi for kunderne.

 

Din arbejdsplads vil være på adressen Solsortevej 15, 7330 Brande i Jylland. Du vil refererer direkte til direktøren for Salg og Kundeservice.

 

Vigtige Egenskaber:

  • Du kan holde hovedet koldt
  • Nysgerrig
  • Selvstændig
  • Du har et drive selvom der er modstand

 

Når du arbejder for  Aqua d’Or Mineral Waters A/S er der mulighed for en progressiv karriere, og din læringskurve vil være eksponentiel.

Du vil ligeledes have mulighed for international eksponering I Group Danone.

Aqua d’Or er et dansk firma under Group Danone, som står bag verdensomspændende brands som Evian, Volvic og Badoit.

Vore mission er at inspirere til sundere drikkevaner.

Læs mere på: www.aquador.dk

 

Ansøgninger modtages kun via 360job's rekrutteringssystem.

 

Aqua d’Or mineral water A/S with its registered office in Brande (Solsortevej 15, DK-7330,  Brande) is the controller of personal data disclosed in the profile and in documents submitted during the recruitment process.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.