Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du ''dirigere orkestret'', med skeen i den anden hånd?

Uddannelseschef – Fødevarer, jordbrug og oplevelser samt køkken/kantine:

En attraktiv og positivt udfordrende stilling som uddannelseschef med ansvar for uddannelserne inden for området ”fødevarer, jordbrug og oplevelser” og chef for skolens køkken/kantine, er nu ledig.

Stillingen er for dig, der har lyst og evne til at lede både pædagogisk, økonomisk og kvalitet, og derigennem sikre attraktive uddannelserne til områdets unge.



Vi kan tilbyde dig

Ud over en masse spændende ansvarsområder og verdens bedste personale, får du:

  • En spændende hverdag med mange forskellige opgaver
  • Engagerede og super kompetente medarbejdere og teamkoordinatorer
  • Medspillere og modspillere – der alle spiller for at nå i mål, og bidrage med deres vinkel hertil – og alle ser udfordringer i stedet for problemer
  • Mulighed for at gøre HEG til de unges naturlige valg til en fødevareuddannelse
  • Personale der gerne vil udfordres i ”vi plejer”
  • Medarbejdere der tager ansvar i teamet, som du sætter rammerne for
  • Gode muligheder for at sætte præg på opkvalificeringen af medarbejderne
  • Faciliteter der løbende er opgraderede, og derfor er meget tidssvarende


Og garanteret en masse andet, som vi ikke kan forklare, men som du bare opleve.



Opgaver og ansvar

Du skal som uddannelseschef forvente arbejdsopgaver og ansvar der omfatter:

  • at kerneydelsen – uddannelse af elever – altid kommer i første række, og at HEG lykkes med at tiltrække, fastholde og færdiggøre de optagne elever, med det bedste resultat.
  • Den overordnede ledelse af afdelingen, herunder at sikre balance i økonomi og kvalitet samt overholdelse af love og regler
  • Udvikling og understøttelse af afdelingens dygtige teamkoordinatorer.
  • Støtte dine teams i at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning og køkken/kantinedrift.
  • Udvikling af den pædagogiske praksis via sparing og ledelse af de enkelte team – herunder sikring af den digitale udvikling i afdelingens pædagogiske arbejde.
  • Skabe stabile netværk hos branchen for at sikre øget tilgang af elever, så skolen bliver den fore­trukne samarbejdspartner for de lokale praktikvirksomheder.


Afdelingen udbyder grundforløb inden for gastronom, ernæringsassistent, bager/konditor og gourmetslagter, hovedforløb for ernæringsassistenter, samt køkken/kantine drift. Afdeling har lokation i Aars og i Hobro. Pt. består afdelingen af 7 medarbejdere i undervisningsteamet og 21 medarbejdere i køkken/kantine.



Du vil have mulighed for at påvirke dit jobindhold og dine ansvarsområder, dog således at det overordnede ansvar for fødevareuddannelserne og skolens køkken/kantine fortsat vil være dit ansvar. Køkken/kantine-området, skal være et samlingspunkt for alle skolens elever og medarbejdere, og for mange sker det via maven. Området skal også bidrage med dannelse til et bæredygtigt langt liv, også selvom det betyder andre boller på suppen. Trivselsmæssigt er vi i mål, når vi kan få selv en sur-dej til at smile.



Som uddannelseschef vil strategiudvikling og implementering være en naturlig del af dit ansvarsområde. Du vil i den forbindelse have en stor kontaktflade med skolens samarbejdspartnere, og i en række fora vil du være skolens repræsentant og ambassadør.

Skolens ledelsesgrundlag og værdigrundlag er grundlaget for det arbejde du skal udføre, sammen med blandt andet dygtige chef-kolleger.



Chefgruppen har sammen med direktøren det samlede ansvar for den daglige drift og den

strategiske udvikling af uddannelserne og støtte/stabs-funktionerne. Således lægges der vægt på et tæt og godt samarbejde i chefgruppen, både på det professionelle og personlige plan. Som medlem af chefgruppen vil du, ud over ansvaret for egen afdeling, få ansvar for indsatser på skoleniveau, eksempelvis udviklingsopgaver relateret til brobygning, efteruddannelse, robotteknologi, ressourceudnyttelse, rekruttering og meget andet. Som uddannelseschef har du derfor en vigtig rolle i hele HEG’s udvikling.



Succeskriterier

Din præstation i jobbet vil som udgangspunkt blive vurderet på en række specificerede kriterier, disse vil du høre mere om senere i ansættelsesprocessen.



Den ideelle profil

I den endelige udvælgelse vil såvel erfaringsbaggrunden som de ledelsesmæssige og personlige

kompetencer blive vægtet.

Skulle du tidligere have udfærdiget en personprofil, må du gerne vedlægge denne. Der vil evt. blive udfærdiget en ny personprofil i forbindelse med ansættelsesprocessen.



Personlige kompetencer og egenskaber

Den ideelle kandidat besidder i alt væsentlighed følgende personlige kompetencer og egenskaber:

  • Du er en tillidsvækkende person, der kan etablere gode kontakter og relationer både internt på skolen og i relevante eksterne sammenhænge.
  • Du formår at lytte og inddrage medarbejderne, således at andres viden og ekspertise bringes i spil.
  • Du kan sætte rammer, følge op samt agere sparringspartner for både medarbejdere, koordinatorer og ledelseskolleger.
  • Du har stærke formidlings- og kommunikationskompetencer og er stærk på det relationelle.
  • Du er i besiddelse af gode personlige og ledelsesmæssige kompetencer og anvender dem i hele organisationens interesse.
  • Du tænker helhedsorienteret og formår at løfte dig til organisationsperspektivet.
  • Du motiveres af uddannelsessektoren og af at skabe værdi gennem denne.


Erfaringer og færdigheder

Den ideelle kandidat besidder i alt væsentlighed følgende erfaringer og færdigheder:

  • Du har en pædagogisk baggrund og har undervisningserfaring.
  • Du har erfaring med personaleledelse.
  • Du har kendskab til fødevareuddannelserne – og branchen enten fra egen praksis i branchen eller fra erfaring med uddannelserne inden for området.
  • Du har økonomisk sans og erfaring med at styre aktiviteter og ressourcer.
  • Du har kendskab til bekendtgørelser og love på erhvervsuddannelsesområdet/ uddannelses­området og evner at sætte dig ind i lovmæssigt materiale.
  • Du har erfaring som leder eller erfaring med opgaver inden for ledelsesområdet.
  • Du har en lederuddannelse – hvis ikke, er du villig til at starte på lederuddannelse snarest efter ansættelsesstart.


Ansættelsesvilkår

Der forventes tiltrædelse snarest eller senest 1. juni 2021. Ansættelsen sker på overenskomstvilkår i henhold til cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område (ny chefaftale).



Ansættelsen sker efter forhandling, herunder løn og øvrige vilkår, under hensyntagen til angivende retningslinjer for forvaltning af chefaftalen og skolens til enhver tid gældende lønpolitik for chefer.



Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser betaler et pensionsbidrag på 18%. Pensionsbidraget indbetales til CO II i PFA. Af pensionsbidraget anses 1/3-del at være chefens eget bidrag.



Ansøgning:

Når du alligevel har læst her til, så udnyt interessen til at sende en ansøgning afsted til os. Upload din ansøgning samt relevante bilag via linket i annoncen eller via skolens hjemmeside senest fredag, den 9. april 2021, kl. 12.00.



Yderligere oplysninger:

Skulle du have tvivlsspørgsmål, så kontakt gerne din kommende chef Ulf på 61 55 40 30.



Proces- og tidsplan

Udvælgelse af kandidater til indledende samtalerunde torsdag, den 15. april 2021

Indledende samtaler tirsdag, den 20. april 2021

Indhentning af referencer onsdag, den 21. april 2021

Rapportering og anden samtalerunde tirsdag den 27. april 2021

Tiltrædelse tirsdag den 1. juni 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.