Kan du fastholde og udvikle salget til det sjællandske marked?

Virksomheden CARSTEN HOLM A/S, som er attraktivt beliggende i Ringe på Midtfyn, er en international handels- og produktionsvirksomhed med speciale i tekniske applikationer og produkter til OEM, store grossister samt små- og mellemstore virksomheder. Med mere end hundredetusinde varenumre på lager, er CARSTEN HOLM A/S den største lagerførende virksomhed inden for sit felt. CARSTEN HOLM A/S har de senere år oplevet en betydelig vækst, og er netop flyttet ind i moderne og helt nye produktions-, lager- og kontorfaciliteter. CARSTEN HOLM A/S har desuden salgskontor og lager i Kina. Som et led i den fortsatte forretningsudvikling, søges nu en dygtig og stærk relationsskabende sælger, der kan styrke og udvikle salget til kunder og forhandlere på det Sjællandske marked.  

Kan du fastholde og udvikle salget til det sjællandske marked?

Stærke relationer * Salg til Industrien * Markedsledende koncept

Jobbet:

Med reference til salgschefen, og med udgangspunkt fra egen bopæl centralt på Sjælland, skal du – i tæt samarbejde med et meget kompetent og teknisk stærkt bagland – fastholde og udvikle det Sjællandske marked. Du bliver ansvarlig for opsøgende og vedligeholdende salg til et bredt udsnit af industrikunder på Sjælland. Du får markedets stærkeste og bredeste produktprogram samt et unikt koncept, der fokuserer effektivt på kundens behov. En aktiv dialog med kunden omkring netop dennes behov er et afgørende element for dit salg og – meget vigtigt – opretholdelsen af langvarige og tætte kunderelationer. At du samtidig har en stærk disciplin og evner at udarbejde en løbende plan for dine salgsmål og daglige indsatser er en selvfølge. Du får således et meget udfordrende, spændende og selvstændigt salgsjob, hvor begrebet ”Frihed under ansvar” bliver et bærende element i din hverdag.

Kvalifikationer:

Du bor centralt på Sjælland og har allerede bevist, at du er en dygtig sælger, sparringspartner og forretningsudvikler, gerne med baggrund i salg industrien i Danmark. Du har således en god, teknisk forståelse og solid erfaring med opsøgende salg. Du får et selvstændigt resultatansvar, og det er derfor afgørende, at du kan drive dig selv, uden at blive ”holdt i hånden”. Du er ganske enkelt én af de få sælgere, der virkelig magter at styre både dig selv og en krævende salgsproces, der ofte bygger på langvarige og solide kunderelationer – og en professionel CRM disciplin. Du vil vinde dine ordrer, og du vil nå dine mål.

Den ideelle kandidat er en solid og robust person, der kan stå på egne ben. Din personlighed er således afgørende, og egenskaber som selvtillid, gennemslagskraft, gode kontakt- og forhandlingsevner, vedholdenhed og – ikke mindst – godt købmandskab er absolutte forudsætninger for succes. Produkt- og brancheerfaring er ikke afgørende, idet du vil få den fornødne produktintroduktion og oplæring.

Du tilbydes:

Et travlt og spændende job i en vækstorienteret, international virksomhed, med et solidt fundament inden for sit felt. Du bliver en del af en kompetent organisation, med en ung, dynamisk og fremsynet ledelse, hvor der forventes en engageret og selvstændig indsats fra den enkeltes side. Til gengæld får du væsentlig indflydelse på dagsordenen i din egen hverdag. Du vil ligeledes, i opstartsfasen, gennemgå et grundigt introduktionsforløb. Kulturen i virksomheden er, som nævnt, præget af en uformel omgangstone, frihed under ansvar og en positiv og engageret tilgang til opgaverne. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og modsvarer de stillede krav.

Er dette en opgave for dig, mailes din ansøgning og dit detaljerede CV, mærket “04.02.22”, til: stilling@eandersen.dk. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Passion for salg - interesse for teknik

ERWIN ANDERSEN A/S

Middelfart
Vores klient, der i dag beskæftiger ca. 20 medarbejdere, markedsfører, sælger og servicerer et unikt koncept inden for intelligente, tekniske løsninger til bl.a. entreprenørbranchen. Virksomheden har eneforhandling af løsningen, som i dag er et verd...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Customers Sales Administrator and Technical Support

HDXPERTS A/S

HDXPERTS A S Heavy Duty Gas & Diesel Engine Xperts Albuen 70-B, DK-6000 Kolding, Denmark, Telephone: 45 81 10 50 30 VAT registration number: DK 33 88 02 78 info@hdxperts.dk Customers Sales Administrator and Technical Support We are looking for reinf...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:21. april 2018

EUROPE - Sales Reps - Fairs/Exhibitions/Airports/High-volume Sites

PROBODY MEDICAL ApS

Does sales directly to end-users turn you on ? We are looking for sales reps in Europe for selling primarily our new and innovative range of innovative liquid gel footwear, comprising shoes with removable liquid filled insoles and a gel-insole range...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sælger til sport & profil branchen

SKO & SPORT ApS

Kolding
Vi skal bruge en sælger til vores klub erhverv. Om jobbet Du skal besidde et dybt og ægte sælgergen, som betyder, at du blandt andet trives i den opsøgende rolle som delvis kørende sælger. Du skal servicerer og opsøge vores kunder lige fra foreninge...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Vi søger salgskonsulenter til vores afdeling i Odense

Online Telemarketing Vejle ApS

Odense
Vi er blandt de klart mest erfarne callcentre i Danmark, og med den rigtige provision lønpakke, danner vi grundlag for en langvarig relation med vores medarbejdere. Vi har et uddannelsesprogram som er med til at sætte os i førersædet som en af de me...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018