Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du holde dig vågen om natten, og kan du arbejde værdibaseret med børn og unge med nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau?

Så er du måske den omsorgs- og pædagogmedhjælper vi søger.
 
Om jobbet
Som omsorgs- og pædagogmedhjælper arbejder du med pædagogiske, sundhedsfaglige, plejemæssige og praktiske opgaver vedrørende børnene/de unge på afdelingen.
 
Stillingen er på gennemsnitlig 35 timer/uge. Arbejdstiderne vil både være vågne nattevagter samt hver anden weekend. Stillingen er tidsbegrænset frem til oktober 2018.
 
Om Specialbørnehjemmene
Specialbørnehjemmene er Region Nordjyllands døgntilbud til børn og unge med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsniveau i alderen 0-18 år.
 
Søhuset er et af Region Nordjyllands 5 specialbørnehjem beliggende i Aars.
 
Børnenes/de unges fysiske funktionsniveau varierer fra mobile og fysisk aktive børn og unge til svært fysisk handicappede børn og unge i kørestol og med massivt behov for hjælp til alt fra personlig hygiejne til ernæring. En del af børnene/de unge får mad via sonde og en del har epilepsi, og der er vågen nattevagt alle uges dage.
 
En del af børnene/de unge er særligt udfordrede på det personlige, psykiske og sociale felt med bl.a. opmærksomhedsvanskeligheder og problemskabende adfærd.
 
På Specialbørnehjemmene arbejder vi for at have børnene/de unge i centrum i hjemlige omgivelser.
 
Samarbejdet med forældre og andre samarbejdspartnere er en væsentlig del af vores arbejde – vi arbejder alle hen mod det samme mål; at sikre barnet/den unge den optimale trivsel og tryghed.
 
Du kan læse mere om Specialbørnehjemmene på vores hjemmeside http://www.specialbornehjem.rn.dk
 
Vi søger kollega

   • Som vil indgå i omsorgs- og plejefunktioner samt praktiske arbejdsopgaver.
   • Som kan kommunikere professionelt i såvel den skriftlige dokumentation af arbejdet som i den mundtlige kommunikation med forældre og andre samarbejdspartnere.
   • Som er fysisk og psykisk robust.
   • Som sammen med kolleger og lederteamet er ansvarlig for at visioner, værdier og arbejdsopgaver udvikles løbende, og som er loyal over for fælles beslutninger. Det betyder f.eks., at du udviser initiativ og lyst til at forbedre og skabe fornyelse, og du er konstruktiv i forhold til at pege på muligheder inden for de givne rammer. 

Vi tilbyder

   • Et grundigt introduktionsforløb, herunder vejledning/undervisning i f.eks. forflytning, medicinhåndtering, konflikthåndtering og relevante faglige tilgange og metoder.
   • Spændende udfordringer i en børnegruppe, der kræver høj grad af faglig indsigt og forståelse.
   • Dygtige og engagerede kolleger. 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Andersen på tlf. 2244 6028 på hverdage mellem kl. 10-12.
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 15. februar 2018
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Regionen og den forhandlingsberettigede organisation. I forbindelse med ansættelsen indhentes straffe- og børneattest.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her