Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du sælge mobilabonnementer?

Sælgere til Premio

Premio udvider vores team af super sælgere med 5 nye stillinger. Når du arbejder hos Premio, så er det med branchens højeste lønninger, en fast løn kombineret med en høj provision, attraktive bonusordninger og flotte konkurrencer. Alle dine kollegaer er dygtige sælgere, og du vil blive udfordret hver dag. Og ja, så tjener du selvfølgelig mange penge, når du leverer varen hos Premio.

 

Vi forventer at du:

- har erfaring med (lyst til) salg via telefonen

- har erfaring med salg af mobilprodukter

- er energisk, hårdtarbejdende og i godt humør

- Kan du svare ja til ovenstående så søger vi dig!

 

Vi søger lige nu nye super sælgere, der som personer trives med at have kollegaer, som har vilje, power og evnen til succes! Du skal kunne lide at stå i rampelyset og trives i et tempofyldt miljø. Og du skal selvfølgelig være udadvendt, ambitiøs, energiskabende og stræbe efter at blive den bedste.

 

Til gengæld så kan vi tilbyde dig følgende:

- Et stærkt brand, som nemt kan sælges

- Fast løn og provision uden loft

- Fede uge- og månedskonkurrencer

- Coaching og træning, så du altid har de bedste forudsætninger, for at blive den bedste

- Frokostordning

 

Jobbet hos Premio består i at sælge mobiltelefoni og internet over telefonen - kort fortalt, telesalg. Vi sælger til privat personer for en af Danmarks største teleudbydere, Telia. Vi holder til centralt i Valby tæt på offentlig transport. Du har kort sagt de bedste muligheder (godt produkt, gode omgivelser og høj provision) for at bestemme din egen løn.

 

Uanset om du har erfaring med B2C eller B2B hører vi gerne fra dig - grundig oplæring finder sted ved opstart. Arbejdstiderne er fra kl. 10:00-18:00 Mandag - Torsdag og 10:00-17:30 Fredag. Har du mulighed for at arbejde 2-3 hverdage om ugen hører vi også meget gerne fra dig.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her