Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du sætte hele kirken i spil?

En stilling som organist ved Nathanaels Kirke er ledig til besættelse hurtigst muligt.

Stillingen er på 37 timer pr. uge for kandidaten, der kan varetage følgende opgaver:
 • Spille så menigheden kan synge med ved højmesser, dåber, vielser og begravelser.
 • Arrangere klassiske og rytmiske koncerter, og aktivt tænke i nye koncertformer.
 • Faglig sparring om brug af musik til at forkynde evangeliet og skabe fællesskab.
 • Have det strategiske, faglige og økonomiske overblik over alt musik i kirken.
 • Kunne lede og udvikle et eller flere af vores mange kor, så de fagligt udvikler sig og fællesskabet i korene styrkes.
 • Sikre, at alle kirkens musikalske ressourcer, lønnede som frivillige, bliver sat i spil for at fremme kirkens visioner. Du får dem alle til at spille sammen.
Hvis den valgte kandidat ikke kan varetage alle opgaver vil stillingen få en lavere normering.

Nathanaels Kirke er en aktiv kirke med engagerede medarbejdere og og præster, og en stor gruppe af frivillige. Vi har både voksenkor og gospelkor om mandagen. Babysalmesang og børnerytmik om tirsdagen. Børnekor, Spirekor og FDF om onsdagen. Ældreklub med fællessang og konfirmandundervisning om torsdagen. Koncert om fredagen. Bryllup om lørdagen – og naturligvis højmesse søndag. Til nogle højmesser forventer vi de flotteste præludier, til andre medvirker folkedansere og harmonika. Så der er masser af muligheder for at sætte dit engagement og faglighed i spil. Derudover bruges kirken til korprøver for flere eksterne kor, orgeløvere og sangere fra den Kgl. Opera, der på skift optræder for menigheden. Alt dette har du overblikket over, og det er dit ansvar at få skabt ét stærkt musikalsk fællesskab.

Orglet i Nathanels Kirke er et Frobenius orgel med 24 stemmer. Indviet i 2007, og udbygget i 2012. Tillige råder kirken over 3 digitale klaverer. Alle dine daglige kolleger har musikalsk baggrund – også kirketjenere og kordegn. Så du bliver en del af et stærkt team.

Vi forventer, at du:
 • Er rar, omgængelig og samarbejdsvillig
 • Er fagligt dygtig og kan sparre med både præster og menighedsråd
 • Aktivt opsøger dialog og inddragelse omkring kirkens musik
 • Altid ser nye kreative muligheder for at bruge musik til at udleve kirkens visioner
 • Deltager aktivt i både det professionelle team og i menighedens sociale liv
 • Holder af at arrangere gudstjenester og koncerter med frivillige kor
 • Kan matche professionelle musikere, og arrangere koncerter sammen med dem
Nathanels Kirke og Sundby Kirke har et samarbejde, hvor organisterne dækker for hinandens ferie- og fridage. Du vil derfor have pligtig tjeneste der, og vi forventer, at du selv aftaler ferie- og fridage med organisten i Sundby Kirke. Din faste fridag er mandag.

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganistionen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganistionen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister.

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.
Årslønnen for en kirkemusiker aftales indenfor intervallet 281.964,00 kr. – 412.101,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 289.193,00 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 21.733,75 kr. (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening inden ansættelsen.

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 314.687,00 kr. – 383.453,00 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 40.488,76 kr. – 62.884,45 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 303.654,00 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 319.037,00 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet Rådighedstillægget udgør årligt 23.609,25 kr. (nutidskroner).

OK tillæg på 937,75 kr. (nutidskroner). OK tillægget gives kun til kirkemusikere omfattet af organisationsaftalen mellem Kirkeministeriet og CO10.

Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson Jimmy Damsgård på telefonnummer 40598338/mail 7083fortrolig@sogn.dk.
 • Ansøgningen med relevante bilag sendes via knappen "Send ansøgning".
 • Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 7. oktober.
 • Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted uge 43.
 • Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Se mere på vores ansøgersite: https://nathanaelskirke.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.