Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du styre økonomien i en efterretningstjeneste?

Vil du være økonomichef i Danmarks udenrigsefterretningstjeneste? Og blive en del af en organisation i vækst og som på sigt skal samles i et nyt domicil? Du får ansvaret for at lede og udvikle økonomifunktionen, så den matcher de udfordringer, som FE står over for, i de kommende år. Vi er på udkig efter en kollega, der har sine ledelsesværktøjer i orden og har en god erfaring med økonomistyring.

Du får både faglige og ledelsesmæssige udfordringer

Du vil ud over den daglige ledelse af økonomisektionen, som varetager både bevilling, regnskab og budgetstyring, skulle udvikle økonomistyringen, så den i højere grad sikrer en professionel og målrettet styring samt rapportering på alle niveauer. Herunder understøtter den strategiske udvikling. I de nærmeste par år vil FE skulle vokse betydeligt som følge af forsvarsforliget, der omfatter en kraftig styrkelse af især cyberområdet. FE vil endvidere inden for de nærmeste par år skulle samles i et nyopført domicil.

Dine hovedopgaver vil være

 • Ledelse af økonomisektionen
 • Ansvarlig for en sikker styring af bevillinger og omkostninger.
 • Udvikle en mere forretningsorienteret økonomistyring, herunder af investeringer og projekter
 • Udvikle strategisk og forebyggende controlling.
Du og din baggrund er vigtig

 • Du har en videregående økonomisk uddannelse.
 • Du har erfaring med driftsøkonomi, herunder investeringsstyring.
 • Du har erfaring med udvikling og implementering af økonomistyring.
 • Du har erfaring med ERP-systemer, gerne SAP.
 • Du har dokumenteret ledelseserfaring på relevant niveau.
 • Du har lyst og evne til lede og udvikle sektionens medarbejdere.
 • Du har erfaring med og evnen til at etablere og opretholde et konstruktivt samarbejde med fagligt dedikerede enheder om anvendelsen af de økonomiske ressourcer.
 • Du skal have gode formidlingsevner og kan sikre en faglig og målrettet kommunikation omkring rammer og resultater både i forhold til ledelse og organisation.
Din nye arbejdsplads

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar. Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Økonomisektionen, som indgår i administrationsafdelingen, står for alle væsentlige områder indenfor økonomistyring og bevillingskontrol. Den samlede opgaveportefølje omfatter alt fra bevillingsstyring og budgetter til fakturahåndtering, finans- og kreditorbogholderi, udarbejdelse af regnskab og økonomiopfølgning i almindelighed. Herudover står sektionen for rejser og rådgiver i forbindelse med udbud og indgåelse af kontrakter.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

Ansættelse vil ske som chefkonsulent i henhold til overenskomst for Akademikere i staten. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen

Send os din ansøgning vedlagt CV og eksamensbeviser via stillingsopslaget, så vi har den senest den 20. september 2020.

Vi læser ansøgningerne løbende og stiler mod ansættelse hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgere må være indstillet på at gennemføre en lederprøve.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2213, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.