Gem job

Kantbukker til større opgaver - Fast stilling

For metalvirksomhed i Kolding søger vi en Kantbukker til en FAST STILLING

Start løn på 145kr/t.

Måske er du allerede i arbejde, men har lyst til at høre om dine muligheder. Ring for en fortrolig og uforpligtende snak med Mike på 22377077

 

Om virksomheden/jobbet:

Virksomheden varetager mange spændende opgaver inden for metalbranchen, hvor en del skal forbi kantpresseren . Arbejdsopgaverne/projekterne favner bredt.

Virksomheden har super travlt, og søger derfor en ny kollega. Din primære arbejdsopgave vil være ved kantpresseren, som er en manuel kantpresser samt øvrige opgaver i produktionen, men din primære funktion vil være ved kantpresseren. 

 

Om dig: 

Du har erfaring med at arbejde ved en kantpresser.  Du behøver ikke være faglært, det vigtigste er, at du har erfaring/kendskab, og så skal virksomheden nok hjælpe dig med oplæring af det sidste. Du har truckkort. 

Du kan læse og forstå en teknisk tegning, som du skal arbejde udfra og justerer maskinen. 

Dansk tale/forståelse er et krav.

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send allerede i dag en ansøgning + CV til MC@jobinwest.dk

 

Mærk din ansøgning med overskriften "Kantbuk - Kolding" 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.